Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 32 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
wyprzedzaczPL #2
Polskie_Drogi • 2016-08-30, 17:59
Wyprzedzanie to jeden z najtrudniejszych i najbardziej niebezpiecznych manewrów w ruchu drogowym.
Wykonywany bardzo często niewłaściwie, brawurowo, bezmyślnie, na siłę oraz bez odpowiedniego przygotowania.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
pasiasty55 2016-08-30, 18:06 11
Ludzie są popierdoleni, przez takich jak zwykle giną niewinni...Lepiej poczekać. Nie jesteś pewny, nie wyprzedzaj.
Zgłoś
Henboh 2016-08-30, 19:59 2
Złapać takich skurwieli, rozebrać i zakuć w dyby na tydzień w centrum dużego miasta, postawić obok tabliczkę z opisem przewinienia i tonę zgniłych pomidorów.
Zgłoś
ghost114 2016-08-30, 20:04 21
Kurwa to przecież podchodzi pod usiłowanie zabójstwa... Jeździsz sobie z głową całe życie a tu trafi się taki pojeb i pozamiatane. Potem jeśli przeżyje to w sądzie płacz, jest mu przykro, nie wiedział co się może stać i lekki wyrok... Jakby ode mnie zależało to takim osobom dożywotnio odbierałbym prawko - czym innym jest wyprzedzanie jak zjeżdżają i przepuszczają a czym innym chamskie pakowanie na czołówkę. Na piechotę niech bezmózgi zapierdalają.
Zgłoś
flejtuch 2016-08-30, 20:51 8
oglądam to i nie rozumiem, jak można mieć tak popierdolone we łbie żeby tak wyprzedzać.
Zgłoś
tarcer123 2016-08-30, 21:29 1
Bo powinny być psychotesty i to rzetelne. A nie kurwa że prawko ma każdy nawet jak nie zna przepisów. Przecież widzę to że niektórzy praktycznie nie wiedzą w niektórych sytuacjach kto ma pierwszeństwo. No kurwa. Ale tak to wygląda jak fartem za 8 razem taka dziwka zdała egzamin.
Zgłoś
Pietia82 2016-08-30, 23:36 4
Kiedyś na starej 7 przed Gdańskiem jakiś buc z przeciwka stwierdził ze musi wyprzedzić. Urwał mi lusterko. Nawrotka i po kilku minutach dogonilem i zepchnąłem prawie do rowu. Przy wyciganiu przez okno stwierdził ze już oddaje piniazki za uszkodzenia pojazdu w 3 krotnej kwocie. Lusterko i straty moralne za jednym zamachem. Z tego miejsca pozdrawiam pana z czarnego Seata Leona na blaszce WU. Mam nadzieje ze to go wiele nauczyło.
Zgłoś
quraaq 2016-08-31, 0:11 1
Zachciewa się jeździć jak ruskie, to wy***alać do wladymira.
Zgłoś
Dzichader 2016-08-31, 5:19
Nawet nie masz pojęcia ile z Twoich wyświetleń to komputery u mnie na komendzie.
Zgłoś
l_witek 2016-08-31, 7:20 1
Dobra a co z utrzymywaniem bezpiecznych odstepow??

80 ludzi z tych filmików chyba nie slyszala o tym.
Utrzymujesz odstęp odpowiedni i taki chuj sobie wyprzedzi i nikogo nie zabije...i po sprawie.
Zgłoś
coopra 2016-08-31, 8:23 3
l_witek, problem w tym, ze ten bezpieczny odstęp jest względny. On jest wedle kierowcy, tak, aby czuł się bezpiecznie względem pojazdu przed nim, a nie debila, który mózg zostawił już dawno temu, gdy jebnął się w łeb o jeden raz za mocno.
Zgłoś
Michno 2016-08-31, 10:43 1
Najgorsi są cwaniaczki w autach z minionej epoki z silnikami o pojemności i mocy kosiarek spalinowych. Sam nie mam nowego auta, ale do chuja jak nie masz czym to się nie wpieprzaj na chama wiedząc, że manewr wyprzedzania zajmie ci pół godziny.
Zgłoś
dogip 2016-08-31, 11:59
Mnie tylko jedna rzecz zastanawia. Chuje to chuje, na drodze ich nie brakuje. Ale po jaki chuj trąbisz? Masz szansę spierdolić przed "piratem" to spierdalaj. Oglądam filmiki z wypadkami na drodze. Kurwa - połowy dałoby się uniknąć. Ale nie, zapierdalam, trąbię, bo mam to w kierownicy. Jeżdżę od 15 lat. Raz użyłem sygnału dźwiękowego na dupka, który otworzył mi drzwi przed maską, i tylko po to, aby go opierdolić. Dostał zjeby i przeprosił. Tylko mój refleks nie spowodował uszkodzeń u niego i najważniejsze U MNIE
Zgłoś
Janóż 2016-08-31, 12:54
Jeżeli ktoś uważa wyprzedzanie za manewr trudny, to nigdy nie powinien wsiadać za kółko.
Zgłoś
idejakprzecinak 2016-08-31, 15:56
Oj tam, przynajmniej są dawcy materiału na harda
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem