Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
mygyry 2016-10-10, 15:46 5
Najbardziej zdradliwe to są chyba te drogi w centralnej Polsce, długie prostki na wąskich drogach, do tego sznur drzew na poboczu i nie przejedziesz żeby ci jakiś traktor drogi nie hamował
Zgłoś
sirapacz 2016-10-10, 15:57 4
ciekawostka: swego czasu z dekadę temu jeździłem dość często na trasie Wawa-Siedlce. To niebywałe, ale z różnych dróg które pokonywałem ta charakteryzowała się wyjątkową ilością Tico. Co więcej, ludzie w tych tico latali na trzeciego (wyprzedzali pomiędzy mijającymi się samochodami). Nie wiem na czym ten fenomen polegał ale tak agresywne manewry wykonywali właśnie kierowcy Tico i na każdej trasie (jakieś 100-150km dystansu) trafiało się conajmniej kilku którzy tylko w zasięgu mojego wzroku powodowali niebezpieczeństwo dla siebie i innych. Nie wiem czy to subiektywne odczucie ale z każdego wyjazdu tylko te Tico zapamiętywałem... inne samochody też wyprzedzały ale ci w Tico to istni samobójcy... Tym to w byle co uderzysz przy małej prędkości i już masz silnik na tylnym pasie...
Zgłoś
mutant 2016-10-10, 16:12 4
Przez dwa lata latałem skodą felicją 1.9d sdi 68 km, nazywaliśmy to z żoną toczydełkiem. Skutecznie oduczyła mnie wyprzedzania a nauczyła cierpliwości na drodze. Polecam dla wszystkich z w/w filmu
Zgłoś
janlew 2016-10-10, 16:13 11
Wyprzedzanie to w chuj niebezpieczny manewr. Dla tego trzeba go wykonać na pełnej kurwie, by niebezpieczny manewr ten trwał jak najkrócej
Zgłoś
miskolargol 2016-10-10, 16:27 3
sirapacz napisał/a:

ciekawostka: swego czasu z dekadę temu jeździłem dość często na trasie Wawa-Siedlce. To niebywałe, ale z różnych dróg które pokonywałem ta charakteryzowała się wyjątkową ilością Tico. Co więcej, ludzie w tych tico latali na trzeciego (wyprzedzali pomiędzy mijającymi się samochodami). Nie wiem na czym ten fenomen polegał ale tak agresywne manewry wykonywali właśnie kierowcy Tico i na każdej trasie (jakieś 100-150km dystansu) trafiało się conajmniej kilku którzy tylko w zasięgu mojego wzroku powodowali niebezpieczeństwo dla siebie i innych. Nie wiem czy to subiektywne odczucie ale z każdego wyjazdu tylko te Tico zapamiętywałem... inne samochody też wyprzedzały ale ci w Tico to istni samobójcy... Tym to w byle co uderzysz przy małej prędkości i już masz silnik na tylnym pasie...

Jezdzenie Tico juz samo w sobie jest samobojstwem.Podejrzewam ze posiadacze tego bolidu zdaja sobie z tego sprawe i po prostu ida na calosc.
Zgłoś
mrkler 2016-10-10, 16:51 2
@sirpacz to przejedź się teraz po przebudowie, napierdolili wysepek i przy każdej jednej trzeba uważać czy jakiś imbecyl nie zapierdala pod prąd zwłaszcza w piątki jak cała słoiczarnia zjeżdża, wyprzedzanie na trzeciego też norma jak na każdej krajówce z marginesem w całej Polsce.
Zgłoś
Henboh 2016-10-10, 18:55
3:29 - idealnie podsumowanie z głośników (tylko nie czasem, a często)

Swoją drogą, coraz bardziej wkurwia mnie ta seria, siedzi sobie człowiek bezpiecznie na fotelu, a ciśnienie samo się podnosi przez takie spierdolone jednostki.
Zgłoś
drektor 2016-10-10, 20:31
Ci co walą długie w nocy chcą żeby to w nich wjechało auto z naprzeciwka czy co?
Zgłoś
Nihoo 2016-10-10, 20:35 1
Tak się ciągle zastanawiam...
Niby staram się jeździć bezpiecznie i nie odpierdalam na drodze niewiadomo jakich niebezpiecznych manewrów (od tego jest tor) ale czasami też pierdolnę coś głupiego, albo coś przeoczę, albo przecenię możliwości - jak każdy.
Ciekawe kiedy trafię na jakąś kompilację (oglądam dlatego wszystkie mimo tego że od dawna niczego nie odjebałem)
Zgłoś
mygyry 2016-10-10, 20:59 2
waski717, Jak coś odjebiesz i znajdziesz się w jakiejś kompilacji, to możesz nie mieć okazji jej zobaczyć
Zgłoś
Campino7 2016-10-10, 21:31 1
nigdy na takich nie trąbie jakoś nie mam w głowie wtedy trąbić tylko uciekam gdzie sie da w sumie... po co się w takiej sytuacji trąbi ?
Zgłoś
BOHEN1 2016-10-10, 21:39 2
Filmiki same w sobie edukujące, ale weź nie dawaj takiej muzyki jakbym jakiś thriller ogladal, bo mnie tacy idioci nawet śmieszą a to mi psuje całą zabawę
Zgłoś
Tassadar 2016-10-10, 21:50
Zastanawiam się kiedy mnie jakaś kurwa nagra i tu wrzuci. Ale i tak wam nie powiem kiedy to się wydarzy.

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
M................t 2016-10-10, 22:56 1
po co piszecie "ku przestrodze" pod każdym nudnym jak jasny chuj filmem? jakby to miało sens
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem