Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ciekawostka: swego czasu z dekadę temu jeździłem dość często na trasie Wawa-Siedlce. To niebywałe, ale z różnych dróg które pokonywałem ta charakteryzowała się wyjątkową ilością Tico. Co więcej, ludzie w tych tico latali na trzeciego (wyprzedzali pomiędzy mijającymi się samochodami). Nie wiem na czym ten fenomen polegał ale tak agresywne manewry wykonywali właśnie kierowcy Tico i na każdej trasie (jakieś 100-150km dystansu) trafiało się conajmniej kilku którzy tylko w zasięgu mojego wzroku powodowali niebezpieczeństwo dla siebie i innych. Nie wiem czy to subiektywne odczucie ale z każdego wyjazdu tylko te Tico zapamiętywałem... inne samochody też wyprzedzały ale ci w Tico to istni samobójcy... Tym to w byle co uderzysz przy małej prędkości i już masz silnik na tylnym pasie...
Jezdzenie Tico juz samo w sobie jest samobojstwem.Podejrzewam ze posiadacze tego bolidu zdaja sobie z tego sprawe i po prostu ida na calosc.
Swoją drogą, coraz bardziej wkurwia mnie ta seria, siedzi sobie człowiek bezpiecznie na fotelu, a ciśnienie samo się podnosi przez takie spierdolone jednostki.
Niby staram się jeździć bezpiecznie i nie odpierdalam na drodze niewiadomo jakich niebezpiecznych manewrów (od tego jest tor) ale czasami też pierdolnę coś głupiego, albo coś przeoczę, albo przecenię możliwości - jak każdy.
Ciekawe kiedy trafię na jakąś kompilację (oglądam dlatego wszystkie mimo tego że od dawna niczego nie odjebałem)