ku przestrodze
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Bo nasze super kierowce nie mogą zrozumieć jednej rzeczy. CO innego wyprzedzić jedną zawalidrogę i potem jechać bo droga w miarę pusta a co innego walczyć żeby być o kilka samochodów w korku dalej. Zawsze mi się chce śmiać jak potem mam przed sobą takiego debila co wyprzedzał na ciągłej i szalał gdzie tylko się dało, a ja przepisowo i równo ale bez zamulania. Mamy ogromny ruch i takie szaleństwa nic nie dają. Ryzykuje się tylko i stwarza niepotrzebnie zagrożenie. Bo co mi to da że wyprzedzę dwa auta jak jedzie cały sznur samochodów? No ale jedzie taki Janusz w Skodzie TDI oczywiście leasing i myśli że jest Panem drogi. Tylko że jemu tachograf nie bije czasu. Ale tutaj jest kolejny długi temat bo dużo spedytorów narzuca nam czas pracy na styk i potem niektórzy chcą na silę nadgonić czas.
Pierwsza akcja to tzw. wyprzedzanie na trzeciego. Uczyć się.
kurwa aż ma się ochotę napierdolić w łeb takiego debila.
podejść i najebać pałą w pusty łeb każdego z nich.
nienawidzę takich filmików
podejść i najebać pałą w pusty łeb każdego z nich.
nienawidzę takich filmików
nie ku przestrodze tylko się uczyć! trzeba mieć talent wyjebać na 3ciego na takiej drodze
Ten z 1:20+ zapewne zawsze powtarza, że kupił suva bo jest praktyczny ma lepszą widoczność drogi... Mnie widoczność poprawiły okulary i czysta szyba.
Za takie akcje dla przykładu powinni pakować skurwysynów do paki na 15 lat za usiłowanie morderstwa. Gdzie te skurwysyny zostawiły trzeźwe myślenie?
Ci którzy przytomnie zjechali i ustąpili miejsca debilom podarowali im drugie życie...
666trololo666 napisał/a:
Pierwsza akcja to tzw. wyprzedzanie na trzeciego. Uczyć się.
I tak i nie
Zwyczajowo na trzeciego określało się właśnie jak ktoś bił na czołówkę wyprzedzając ( wyprzedzanie na 3 pojazdy na jezdni, jeden wymijany i jeden wyprzedzany )
Dopiero później zaczęło wchodzić pojęcie wyprzedzania na trzeciego w sensie wyprzedzania pojazdy wyprzedzającego ( i przez podpieranie się nazewnictwem "KD" zaczęli się wykłócać że to jest właśnie wyprzedzanie na trzeciego, tak jakby ktoś stosował oficjalne nazewnictwo w takich określeniach (sic!) )
zmroziło mnie. zabierać takim asom prawko i do paki.
oby zdechły te kurwy jebane jak najprędzej
Tych bezmyślnych chujów powinno się rozstrzeliwać od razu na poboczu.
ostatni kurwa mistrz, najpierw wyprzedza na czołówkę, potem hamuje, a potem dalej jedzie na czołówkę.... zdecyduj się pojebańcu
@flejtuch
Nie im a sobie, kto by chcial oszczedzac zycie kretynów? Ostatnio jedna z takich kurew na podwójnej i zakręcie leciał na czołowke, dobrze, źe mialem pas awaryjny. Nic tylko napierdalać po pustych łbach
Nie im a sobie, kto by chcial oszczedzac zycie kretynów? Ostatnio jedna z takich kurew na podwójnej i zakręcie leciał na czołowke, dobrze, źe mialem pas awaryjny. Nic tylko napierdalać po pustych łbach
zawsze znajdzie się jakiś "ksionże" co mu się spieszy i z pospólstwem stać w korku nie będzie
jak ma jeszcze jakiś samochód co dociśnie i pojedzie nie ma takiego problemu, gorzej jak jeździdło ma prędkość maksymalną 130 a on ma na liczniku 120 i zabiera się za wyprzedzanie
jak ma jeszcze jakiś samochód co dociśnie i pojedzie nie ma takiego problemu, gorzej jak jeździdło ma prędkość maksymalną 130 a on ma na liczniku 120 i zabiera się za wyprzedzanie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów