📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Sam jesteś pizda, to jest moto życie na kraweżni jak maczeta a nie piwnica, latam 600 CBR to wiem
Zbysław napisał/a:
Sam jesteś pizda, to jest moto życie na kraweżni jak maczeta a nie piwnica, latam 600 CBR to wiem
To jest to Twoje CBR600?
Teżmam tego potwora, ale boję się jeździć. Z poprzednią miałem wypadek, bo nie mam doświadczenia i za mocno dociskałem na zakrętach.
Odpadły elementy, więc kupiłem nową cieszę się z posiadania.
Odpadły elementy, więc kupiłem nową cieszę się z posiadania.
Zbysław napisał/a:
Wstawaj, zesrałeś sie
Ocena max 2/10. Lądowanie chujowe, ani stylu, ani gracji, żadnego telemarku.... Jak te motopizdy chcą lądować na glebie to niech chociaż się starają.
Wstawaj, lekko się zesrałeś, a po drugie to kiedyś tak polecisz, że ze świata wylecisz
Zbysław napisał/a:
Wstawaj, lekko się zesrałeś, a po drugie to kiedyś tak polecisz, że ze świata wylecisz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów