Ostatnio w komentarzu pod jakimś tematem ktoś dał linki i instrukcję gdzie można zgłaszać takie filmiki. Można prosić jeszcze raz?
Ostatnio w komentarzu pod jakimś tematem ktoś dał linki i instrukcję gdzie można zgłaszać takie filmiki. Można prosić jeszcze raz?
Nagrywający chyba pierwszy raz pojechał gdzieś dalej, niż w niedzielę do kościoła, że coś takiego na yt wrzuca.
Masz całkowitą rację szanowny panie kolego. To pizda nagrywająca powinna spierdalać na pobocze albo do rowu jak jaśnie hrabia z przeciwka leci na czołówkę.
Proponuję szanownemu panu koledze porcję arszeniku w najtańszej wódce i prewencyjnie kulkę w łeb jakby pierwszy trunek nie był wystarczająco skuteczny.
Nagrywający chyba pierwszy raz pojechał gdzieś dalej, niż w niedzielę do kościoła, że coś takiego na yt wrzuca.
DK50, latam tą trasę prawie codziennie ale jak to już kolega wyżej wyjaśnił, to ja okazałem się cipą w tej sytuacji, ponieważ zamiast hamować i przytulać się do krawędzi asfaltu, powinienem zjechać na pobocze, które jest małe i chujowe, przez co i tak skończyłbym w rowie lub gdzieś tam dalej w drzewach
DK50, latam tą trasę prawie codziennie ale jak to już kolega wyżej wyjaśnił, to ja okazałem się cipą w tej sytuacji, ponieważ zamiast hamować i przytulać się do krawędzi asfaltu, powinienem zjechać na pobocze, które jest małe i chujowe, przez co i tak skończyłbym w rowie lub gdzieś tam dalej w drzewach
czyli hujku zapierdalałeś o 15km/h za dużo
czyli hujku zapierdalałeś o 15km/h za dużo
Jeśli na sadisticu masz podany prawdziwy wiek to nie dziwię się tą głupotą, którą napisałeś, chujku.
Dozwolona prędkość na tym odcinku DK50 (Kołbiel-Rudno) to 90km/h, ja jechałem około 95km/h, a więc o ile przekroczyłem prędkość?
Druga sprawa. Tiry na tej trasie zazwyczaj zapieprzają 90-95km/h i ten również coś około tego leciał, a więc jaką prędkość musiał mieć ten kretyn, żeby wyprzedzić tego tira?
I jeszcze jedno. W momencie rozpoczęcia przez złomegę tego jakże rozsądnego i przemyślanego manewru wyprzedzania dzieliło nas jakieś 200-250 metrów.
Pozdrawiam, Krzysztof.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów