📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
Chyba autozjeba.
ja jebie komus neta na wsi uruchomiono
Halman napisał/a:
niby nie jego wina ale mógł nie zapierdalać...
Czego miałby nie robić???
Czyżbyś jeździł jedynie na wózku inwalidzkim, że on dla Ciebie "zapierdala"?
Frontflip jak już
Dlatego właśnie nigdy nie wsiądę na motor.
Sam jesteś cipa , na moto nie zasługujesz
czyli ile jechał śniegowy ludku ?
Halman napisał/a:
niby nie jego wina ale mógł nie zapierdalać...
czyli ile jechał śniegowy ludku ?
pieldolnik napisał/a:
Backflip w wykonaniu motocipy
Jeśli nie rozumiesz tego, co się tu stało, to nawet cipą nie jesteś...
Od kiedy tu tylu inteligentów?!
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Piekny lot ... salto czy jak go tam zwał ... ale jedno jest pewne ... chuj go zwąchał ...
Jebane kurwy w SUV'ach to najgorsi kierowcy zaraz po tirowcach i debilach w (k)AUDI/BMW
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów