Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A teraz kutafon nagrywacz chwali się tym co nagrał - sprowokowane nagranie
Wiesz są takie ople co prawie 200 kuca mają. Ale to nie taki i nie moc a mokro. Pewnie kupił używane opony albo wielosezonowe chińskie typu imperial. Oczywiście manewr, za który powinni mu prawo jazdy zabrać dożywotnio był główną przyczyną zdarzenia.
Czegi ty nie powiesz. Tyle że to tylko stara astra. To ze można wpaść w poślizg nawet takim gównem to jest oczywiste.
Opony kurwa z olx 20 letnie za 100zł komplet bo miały 5mm bieżnika.
Na wielu rzeczach oszczędzałem w aucie ale nigdy kurwa nie na oponach, zawieszeniu ani hamulcach.
Żadne opony nie zastąpią mózgu, ani nie zmienią praw fizyki. Poszedł na siłę i stracił przyczepność.
Ale wiesz geniuszu że minimalny bieżnik opony letniej to 3-4 mm, poniżej nadaje się do kosza. Ale skąd Ty możesz to widzieć.
Ty czasem czytasz to na co odpisujesz? W sensie rozumiesz czytany tekst zanim twój mózg wyda sygnał palcom do odpisania?
Mam w garażu 20 letnie opony które jeden sezon zrobiły na drodze zanim felgi na większe dałem.
Dawaj adres do wysyłki na twój koszt i jutro ci kurwa wysyłam. Zakładaj na auto i powiedz jakie masz wrażenia z jazdy po mokrym. Najlepiej nagraj film na zakręcie jak jedziesz.
Raz w życiu kupiłem stare opony które niby markowe i niby w chuj bieżnika i super wyglądały ale po pierwszym deszczu kupiłem nówki i od tamtej pory tylko nowe kupuję. Nigdy używane. Od lat nokiany bo miałem zimówki nokian kiedyś i mega pozytywnie mnie zaskoczyły a teraz mam wielosezonowe i też nokiany.
Czegi ty nie powiesz. Tyle że to tylko stara astra. To ze można wpaść w poślizg nawet takim gównem to jest oczywiste.
Nie pisz więcej bo się kompromitujesz.
Na wielu rzeczach oszczędzałem w aucie ale nigdy kurwa nie na oponach, zawieszeniu ani hamulcach.
Najlepiej nie oszczędzać na technice jazdy.
Hahaha typowi Polacy w swoich popowodziowozach z rajchu za 500 euro. Takie trumny na kołach powinny już być dawno w hucie. Mam też nadzieję, że biedak zdechł, bo po co taki nieudacznik żyje?
Twój Seba to pewnie ma beemkę?
Nie pisz więcej bo się kompromitujesz.
Nie załapałeś prostego żartu, a później się o to zesrałeś. Brawo młotku.
Nie załapałeś prostego żartu, a później się o to zesrałeś. Brawo młotku.
Kto się sra? Przecież ty się podniecasz i odpisujesz.
[ Dodano 2024-09-29, 11:55 ]
Twój Seba to pewnie ma beemkę?
Nie odpisuj mi bo to jakiś prosty troll. Gosc trzeźwieje po sobocie.
[ Dodano 2024-09-29, 12:02 ]
@kranik123 to była Vectra tak w ogóle.
Nie opanował mocy obsranego Opla.
Ty kurwa jebany wsioku, ja mam Opel Insignia OPC 2.8 V6 turbo 370 KM(manuał), ma na zegarze 300 i w Niemczech jechałem 280km/h po zdjęciu kagańca Miałem też Vectra jak ta ale kombi 2.8 V6 turbo 280 KM seryjnie, a zrobiona na 330 KM i kolegi Forda Mustanga 3.7 V6 300 KM bez turbo robiłem jak dziecko. A też Vectrę C 2.0 turbo 175KM po programie za 1000 zł na 210 KM zrobioną. Nie miłośnik Opla ale za połowę kasy BMW/Audi robisz ich jak dzieci.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów