Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kto się sra? Przecież ty się podniecasz i odpisujesz.
I kto to mówi. Nie obracaj kota ogonem i idź zmienić gacie.
[ Dodano: 2024-09-29, 12:12 ]
Ty kurwa jebany wsioku, ja mam Opel Insignia OPC 2.8 V6 turbo 370 KM(manuał), ma na zegarze 300 i w Niemczech jechałem 280km/h po zdjęciu kagańca Miałem też Vectra jak ta ale kombi 2.8 V6 turbo 280 KM seryjnie, a zrobiona na 330 KM i kolegi Forda Mustanga 3.7 V6 300 KM bez turbo robiłem jak dziecko. A też Vectrę C 2.0 turbo 175KM po programie za 1000 zł na 210 KM zrobioną. Nie miłośnik Opla ale za połowę kasy BMW/Audi robisz ich jak dzieci.
Buahaha brawo podludziu z obsranego opla.
Ciekawe jak długo marudził na zakrętach i przyśpieszał na prostych, że chłop zaczął go w takim miejscu wyprzedzać?
Jasne, wyprzedzający to niewinna, biedna ofiara, bo się wkurwił. Oddaj lepiej prawko, bo kolejna tragedia będzie.
Kamera jest wysoko, co sugeruje, że nagranie jest z dostawczaka albo czegoś większego.
Ale co odpierdolił tak nerwowo później to jest niezrozumiałe przecież prędkość nie była jakaś duża , a do samochodu z przeciwka jeszcze daleko bo jakieś 3-4 sekundy. Nie ważne już czy miał stare opony , czy to może popowodziowa Vectra V6
Nagrywająca pizda pewnie wlokła się 48 km/h aż w końcu chłopu puściły nerwy.
A teraz kutafon nagrywacz chwali się tym co nagrał - sprowokowane nagranie
O, następny mistrz kierownicy. Zobacz jak wysoko jest kamera i wyciągnij wnioski.
W NFS na komputerze Nissanem 350Z szybciej w zakręty wchodził, ale jak widać stary Upel od starego nie podołał w prawdziwym życiu...
Ciekawe jak długo marudził na zakrętach i przyśpieszał na prostych, że chłop zaczął go w takim miejscu wyprzedzać?
mam do ciebie prośbę, nagrywaj swoją jazdę, zawsze się przyda nowy materiał na sadola, szkoda marnować okazji, jak ty nie dasz rady wrzucić, to chociaż może rodzina
Nagrywająca pizda pewnie wlokła się 48 km/h aż w końcu chłopu puściły nerwy.
A teraz kutafon nagrywacz chwali się tym co nagrał - sprowokowane nagranie
Przecież na gpsie z kamerki jest około 100 km/h przed zakrętem. Dobrze cwelowi. Szkoda że w drzewo nie trafił. Zaraz kupi kolejnego gruza za 10 k i będzie stwarzał zagrożenie. Dobrze że na czołòwkę nie poszedł
Toż to istny mistrz kierownicy, prawo jazdy pewnie w chipsach znalazł.
No, tak jak ty
Niedojebanie jakieś masz? Tłumaczysz debila? To ty tam jechałeś po browary do biedronki?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów