ładnie go wziął z lewej
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Piękny Drift Ode mnie: 10
Drift jak drift, wolałbym zeby rozpierdolil sie na kawalki o te ciezarowke. Tzn ogolnie, zeby umarl.
@up za dużo byś chciał ;] ja bym wolał jakby dachował pare razy jak już na te pole wjechał i je zaorał przy okazji
ogólnie kiepsko ;/ niestety muszę dać ci facet 2/10 każdy potrafi w deszczu pizgać drifta
ogólnie kiepsko ;/ niestety muszę dać ci facet 2/10 każdy potrafi w deszczu pizgać drifta
rockface123 napisał/a:
no to proszę bardzo jebnij driftem przed nadjeżdżającą ciężarówką jak jesteś taki mądry
Znowu mentalność Rosji, się chuj nie zatrzymał, nie pomógł tylko popierdolił coś po kacapsku i pojechał dalej.
Swoją drogą 2 filmiki z Rosji odnośnie kierowców były dzisiaj bodajże na Teleexpresie, na szczęście sadistic był pierwszy
Swoją drogą 2 filmiki z Rosji odnośnie kierowców były dzisiaj bodajże na Teleexpresie, na szczęście sadistic był pierwszy
tak mało brakowało do harda=[
Ale fart, że też nie dachował i uniknął zderzenia z tirem. Tego dnia na jego miejscu, zagrałbym w totka i się porządnie najebał.
napisy z prawej mówią dokladnie skąd jest filmik:]
Proximate napisał/a:
Znowu mentalność Rosji, się chuj nie zatrzymał, nie pomógł tylko popierdolił coś po kacapsku i pojechał dalej.
A na chuj się zatrzymywać, jak się nic nie stało, Ty to byś wszędzie aferę robił
czarnyblack napisał/a:
Ale fart, że też nie dachował i uniknął zderzenia z tirem. Tego dnia na jego miejscu, zagrałbym w totka i się porządnie najebał.
limit szczescia to juz mu sie chyba wyczerpal
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów