Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kierunkowskazów też nie używał.
skoro typ nie sygnalizował skrętu w lewu (z założenia jechał prosto) wiec "nie miał prawa go z prawa"
skoro typ nie sygnalizował skrętu (z założenia jechał prosto) wiec "nie miał prawa go z prawa"
Ewidentnie skręcał w lewo, chyba że podczas jazdy kręcił kamerą. Po drugie kierunkowskaz nie uprawnia i nie zobowiązuje do skrętu. Chodziło mi o to że nie sygnalizował skrętu w prawo a ewidentnie pojazd skręcał w lewo.
Ewidentnie skręcał w lewo, chyba że podczas jazdy kręcił kamerą. Po drugie kierunkowskaz nie uprawnia i nie zobowiązuje do skrętu. Chodziło mi o to że nie sygnalizował skrętu w prawo a ewidentnie pojazd skręcał w lewo.
skręt w prawo, zgadzam sie, wiadomo, widać ze wiocha to kto by wrzucał kierunki ale pierwsze odbicie w lewo mogło być ominięciem dziury wiec ten tego... jak dla mnie oboje winni
A moim zdaniem nie zachowali ostrożności i nie wyprzedza się z prawej.
Ewidentnie wina "nic wam się nie stało?" Skręcał w lewo to mogli go wyprzedzać od prawej strony. Skręcał w lewo i nagle postanowił skręcić w prawo. Rozumiem jak by miał skład 18 metrów ale to zwykła osobówka. Kierunkowskazów też nie używał.
Nie widzisz tam skrzynki energetycznej? jak miał skręcić w prawo nie dojeżdżając do lewej? Zrobisz prawko to się nauczysz jeździć.
Nie widzisz tam skrzynki energetycznej? jak miał skręcić w prawo nie dojeżdżając do lewej? Zrobisz prawko to się nauczysz jeździć.
Tak, to prawda. Ma to nawet swoją nazwę "naddawanie" "naddać się".
Ewidentnie wina "nic wam się nie stało?" Skręcał w lewo to mogli go wyprzedzać od prawej strony. Skręcał w lewo i nagle postanowił skręcić w prawo. Rozumiem jak by miał skład 18 metrów ale to zwykła osobówka. Kierunkowskazów też nie używał.
Co ty pierdolisz facet wziął większy łuk bo wjazd jest wąski a ten wiejski cep oczywiście nie będzie czekał za nim bo przecież jest 0,5m to sie zmieści
A moim zdaniem nie zachowali ostrożności i nie wyprzedza się z prawej.
Można wyprzedzać z prawej strony. Idź się doucz. Jednym z wykluczeń jest właśnie jeśli ktoś przed wami skręca w lewą stronę. Napisałem o tym w pierwszym komentarzu.
Nie nie widzę żadnej skrzynki na drodze. Na wysokości gdzie skręcał w lewo.
Co ty pierdolisz facet wziął większy łuk bo wjazd jest wąski a ten wiejski cep oczywiście nie będzie czekał za nim bo przecież jest 0,5m to sie zmieści
I tu jest jego wina. Nie jechał składem 18 metrów żeby narzucać. Taki manewr może robić pojazd ciężarowy i inni mają wtedy uważać ( tak jest to w przepisach) ale osobówka nie ma takich praw.
Wszystko wyjaśnione w opisie , jeśli nie mieli uprawnień to chyba wina jest oczywista, dziękuję , dobranoc
Jeżeli sprawa trafi do sądu to nie jest wcale oczywista.
Można wyprzedzać z prawej strony. Idź się doucz. Jednym z wykluczeń jest właśnie jeśli ktoś przed wami skręca w lewą stronę. Napisałem o tym w pierwszym komentarzu.
Nie nie widzę żadnej skrzynki na drodze. Na wysokości gdzie skręcał w lewo.
I tu jest jego wina. Nie jechał składem 18 metrów żeby narzucać. Taki manewr może robić pojazd ciężarowy i inni mają wtedy uważać ( tak jest to w przepisach) ale osobówka nie ma takich praw.
Jeżeli sprawa trafi do sądu to nie jest wcale oczywista.
Idź debilu zrób prawko i przestań się kompromitować. Kurwa skrzynki nie widzi, kierunkowskazu nie słyszy
i najlepsze że nie wie że ma skrzyżowaniu jest ZAKAZ wyprzedzania
Już nie wspominając że wymyślił coś o ciężarówkach które mogą a osobówki nie mogą. Po nicku nie zdziwię się że to ty jesteś ten jebniety szalony reporter
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów