Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:42
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne
Wyprzedzanie
teken • 2012-07-02, 16:44
Tym razem fotki skutków, niestety brak wideo.
Akcja w mojej okolicy, jadę tamtędy codziennie, nie wiem jakim debilem trzeba być, żeby do takiego czegoś doprowadzić

Wyprzedzał na przejeździe kolejowym, pod górkę, na podwójnej ciągłej oczywiście.

Ja nie dam rady ?!

Cytat:

Do wypadku doszło około godziny 16. Ze wstępnych ustaleń policji wynika, że mężczyzna jadący z Czerwieńska w stronę Zielonej Góry wyprzedzał na przejeździe kolejowym, na podwójnej linii ciągłej. Po zjechaniu na przeciwległy pas ruchu jego renault clio uderzyło w audi nadjeżdżające z naprzeciwka. W zderzeniu uszkodzone zostało też trzecie auto. Widok na miejscu zdarzenie jest dramatyczny, trzy samochody są rozbite, jedno auto leży na boku.

W wypadku zginął kierowca renault clio, pasażer z tego auta w ciężkim stanie trafił do szpitala. Ranne zostały też dwie osoby z audi, one również zostały odwiezione do szpitala. Na miejsce przyjechali strażacy, jest też policja i pogotowie. Do akcji wezwano śmigłowiec medyczny. Droga jest w tej chwili całkowicie zablokowana.

No debil

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
pozarek89 2012-07-02, 21:18
felgi na handel
Zgłoś
ct65 2012-07-02, 21:28
To i ja dodam coś ze swoich okolic malbork.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1461409,droga-krajowa-nr-22-smi... z merola nic nie zostało
Zgłoś
trolik 2012-07-02, 21:36
no i rewelacja!!!
dobór naturalny działa prawidło- debil siebie odstrzelił a reszta jak dobrze zadziała ładnie z jego OC sobie wszystko wynagrodzi.
Zgłoś
Pleso93 2012-07-02, 21:42
Coś z mojej okolicy:
Ostatnio się wyjebałem na rowerze. Zdarłem sobie skórkę na kolanie. Nie zrobiłem fotek, bo byłem w szoku

Śmierć debilom.
Zgłoś
nanab 2012-07-02, 21:51
Ma ktoś jakiś kontakt? Felgi już poszły?
Zgłoś
snikersx 2012-07-02, 21:56
@L_Witek: Podkarpacie rządzi:P
Zgłoś
Leothyr 2012-07-02, 22:02 1
Cytat:

W wypadku zginął kierowca renault clio,

Dobrze mu tak i chuj.
Przynajmniej nie zabił nikogo innego.
Zgłoś
anotherbrick 2012-07-02, 22:10
Całe szczęście, że pozostali tylko ranni.
Zgłoś
c................a 2012-07-02, 22:11
znam ten przejazd. no to koleś ładnie zaszalał...
Zgłoś
torpeda1 2012-07-02, 22:23
Oczywiście.....Golf III....każdy chłopak z polskiej wsi jeździ golfem GTI - oto jakie są tego efekty.
Zgłoś
BongMan 2012-07-02, 22:28
Jebany idiota bez wyobraźni. Dobrze że nikogo nie zabił.
Zgłoś
Krzysztof_Jarzyna 2012-07-02, 23:28
@torpeda1
Porażająca dedukcja.
Zgłoś
TomdeX 2012-07-02, 23:54
Ja dodam coś od siebie, nie mam linka, ale pewnie znajdziecie, wszystko zdarzyło się na drodze nr 5 koło Leszna, pogoda była nędzna, młody frajer, naćpany, w pożyczonym aucie zadpierdzielał w stronę Leszna, kiedy zjechał na przeciwległy pas (w jedną stronę prowadzą dwa pasy) i uderzył w auto rodzinne, skutki wypadku... cała rodzina w którą ten debil uderzył (jechało w nim 5 osób, w tym dzieci) zmarła, a on sam przeżył... sąd skazał go chyba na 5 lat więzienia? Śmiech na sali, prawda? Bo to Polska...
Zgłoś
Johny B 2012-07-03, 0:10
Prawo jazdy od 25 lat !
Zgłoś
nemptor 2012-07-03, 0:14
Proszę Was przestańcie z tymi wyzwiskami. To był mój dobry kumpel, rozumiem, że zrobił źle siadając za kierownicę po alkoholu i cud, że nikomu innemu się nic nie stało. Jestem za tym, żeby każdego złapanego, pijanego kierowcę pozbawiano prawo jazdy, bo to czysta głupota jeździć po pijaku. Wbrew tego co mówicie nie zasłużył na taką śmierć, bo go nawet nie znaliście. Samochód, którym jechał jeszcze tydzień temu należał do mnie, a on był mechanikiem, który bardzo dobrze znał się na samochodach i ciężarówkach. Ciężko pracował za granicą żeby rodzina w Polsce mogła spokojnie żyć. Dajcie spokój chłopakowi, niech spoczywa w spokoju.
torpeda1 napisał/a:

Oczywiście.....Golf III....każdy chłopak z polskiej wsi jeździ golfem GTI - oto jakie są tego efekty.

Gdzie Ty tam widzisz golfa ? To Williams był.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem