Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:42
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne
Wyprzedzanie
teken • 2012-07-02, 16:44
Tym razem fotki skutków, niestety brak wideo.
Akcja w mojej okolicy, jadę tamtędy codziennie, nie wiem jakim debilem trzeba być, żeby do takiego czegoś doprowadzić

Wyprzedzał na przejeździe kolejowym, pod górkę, na podwójnej ciągłej oczywiście.

Ja nie dam rady ?!

Cytat:

Do wypadku doszło około godziny 16. Ze wstępnych ustaleń policji wynika, że mężczyzna jadący z Czerwieńska w stronę Zielonej Góry wyprzedzał na przejeździe kolejowym, na podwójnej linii ciągłej. Po zjechaniu na przeciwległy pas ruchu jego renault clio uderzyło w audi nadjeżdżające z naprzeciwka. W zderzeniu uszkodzone zostało też trzecie auto. Widok na miejscu zdarzenie jest dramatyczny, trzy samochody są rozbite, jedno auto leży na boku.

W wypadku zginął kierowca renault clio, pasażer z tego auta w ciężkim stanie trafił do szpitala. Ranne zostały też dwie osoby z audi, one również zostały odwiezione do szpitala. Na miejsce przyjechali strażacy, jest też policja i pogotowie. Do akcji wezwano śmigłowiec medyczny. Droga jest w tej chwili całkowicie zablokowana.

No debil

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
JarekJUHC 2012-07-02, 16:51 2
ma to na co zasłużył
Zgłoś
uyvu 2012-07-02, 17:03 2
"Ja nie wyprzedzę?! Potrzymaj mi piwo."
Zgłoś
Teodorr 2012-07-02, 17:15 1
Jedna głupia morda mniej do wyżywienia.
Zgłoś
karolas123 2012-07-02, 17:28 1
Audi nie pokazali bo pewnie zderzak sie zarysował, własciciel machnał reka i pojechał do domu.
Zgłoś
Obeliks 2012-07-02, 17:30
A audi nie leży przypadkiem na boku ?
Zgłoś
salmonellas 2012-07-02, 17:46
No kurwa.

Zgłoś
Conscribo 2012-07-02, 17:52 17
Chociaż raz zdechł kierowca-sprawca a nie niewinni ludzie
Zgłoś
BrunerOvned 2012-07-02, 18:11 8
Jeśli ma tak wyglądać naturalna selekcja jednostek o małym rozumku to ja jestem "za" - z taką tylko uwagą, żeby nie cierpiały osoby trzecie.
Przyroda powinna sama się oczyszczać.
Zgłoś
bishfinger 2012-07-02, 18:24 3
ps.
sprzedam renault clio
Zgłoś
Lensen 2012-07-02, 18:27 2
Kurwa pracuję w firmie odszkodowawczej i bym miał gruby kwit za takie wypadki ale kurwa wszystko poza Warszawą do chuja...
Zgłoś
MyBijaCZ 2012-07-02, 18:56
Według Ciebie to jest takie straszne co się dzieje u ciebie?
Zobacz co się u mnie dzieje... Miasto w którym mieszkam liczy zaledwie 23 tysiące mieszkańców...

Cytat:

Czarna seria na drogach powiatu - jednej nocy w wypadkach zginęły 4 osoby

Policjanci wyjaśniają okoliczności dwóch tragicznych wypadków, do których doszło w sobotnią noc. W Wólce Rokickiej w wyniku zderzenia mitsubishi i kia śmierć na miejscu poniosły trzy osoby – dwie dziewczynki i ich matka. Kilkanaście minut później w Starościnie kierowca peugeota zjechał do przydrożnego rowu. Zmarł w wyniku poniesionych obrażeń w szpitalu.

Do tragedii w Wólce Rokickiej doszło o godzinie 22:00. Ze wstępnych ustaleń wynika, że kierujący mitsubishi 34 – latek jadąc od strony Łęcznej, po wyjechaniu z zakrętu stracił panowanie nad pojazdem. Auto zjechało na przeciwległy pas ruchu i prawym bokiem uderzyło w jadący z naprzeciwka samochód kia. W wyniku wypadku śmierć na miejscu poniosła 31 – letnia kobieta i jej dwie córki w wieku 2 i 5 lat, które podróżowały mitsubishi. Jego kierowca (ze złamanym nosem) i pozostałe córki w wieku 8 i 11 lat w poważnym stanie trafiły do szpitala. Również do szpitala z ciężkimi obrażeniami trafił 37 - letni kierowca kia. Wszyscy uczestnicy wypadku to mieszkańcy gminy Lubartów. Od kierowców obu aut została pobrana krew do badań na obecność alkoholu.

Kilkanaście minut później w Starościnie w gminie Kamionka, kierujący peugeotem 45 – latek z nieustalonych przyczyn zjechał do przydrożnego rowu. Mężczyzna, mieszkaniec gminy Kamionka, w ciężkim stanie trafił do szpitala w Lublinie, gdzie zmarł w wyniku poniesionych obrażeń.

Apelujemy do kierowców o zachowanie szczególnej ostrożności podczas korzystania z drogi oraz o jazdę z bezpieczną prędkością, która zapewni panowanie nad pojazdem oraz pozwoli na prawidłowe i bezpieczne wykonywanie manewrów. Pamiętajmy, że nie jesteśmy jedyni na drodze, a swoim zachowaniem możemy spowodować zagrożenie dla innych.

Pozdrawiam.
Zgłoś
l_witek 2012-07-02, 20:00
Naturalna selekcja zgodnie z teoria Darwina przetrawiają najinteligentniejsi najlepiej przystosowani
coś z mojej okolicy
nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120629/WEEKEND/120629471
Zgłoś
Suka_Blyat 2012-07-02, 20:56 1
Dobrze, niech kurwa giną drogowe debile... Szkoda tylko, że kosztem osób zupełnie przypadkowych
Zgłoś
Kiciok 2012-07-02, 21:07
Dzisiaj jadąc sobie rowerem, mało bym nie dostał w dupę, bo jakiś idiota próbował mnie wyprzedzić na zakręcie, zza którego wyłoniło się inne auto jadące z naprzeciwka. Skończyło się na zwyzywaniu debila jadącego za mną
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem