zapomniał , że to nie Ferrari
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kolejny debil który myślał że z jazdą samochodem jest jak z maturą - uda Ci się wyprzeddzić 3 z 4 samochodów a mimo to zdałeś
Jak by taka sytuacja miała miejsce w Polsce i akurat policja zatrzymała tego rajdowca zanim doszło do wypadku ,to by zaraz pojawiło by się 1337 komentarzy JP100% przyczepiają się niewinnych ludzi co sobie jadą, większe zagrożenie to Ci co jadą przepisowo itp itd. Jednego debila mniej
Mi to wygląda na usiłowanie samobojstwa i w ostatnich sekundach stwierdził jednak, ze chcialby życ. Nie pykło jednak.
@Gamge
Jakby sytuacja była w Polsce to koleś by jechał tym kamazem i by rozwalił dwa tico jedne jadące z naprzeciwka, i drugie której jechało z prawej. Policja jest u nas bezsilna chyba że by wyprzedzał na zakazie to kilka stówek i punkciki.
@magik2501
Każdy jeździ czym chce, bierzemy na siebie ryzyko jadąc po drodze. A kupując w/w tico, powinniśmy brać jeszcze świadomość, że z żadnej większej kolizji drogowej, nie ujdziemy cało.
Jakby sytuacja była w Polsce to koleś by jechał tym kamazem i by rozwalił dwa tico jedne jadące z naprzeciwka, i drugie której jechało z prawej. Policja jest u nas bezsilna chyba że by wyprzedzał na zakazie to kilka stówek i punkciki.
@magik2501
Każdy jeździ czym chce, bierzemy na siebie ryzyko jadąc po drodze. A kupując w/w tico, powinniśmy brać jeszcze świadomość, że z żadnej większej kolizji drogowej, nie ujdziemy cało.
Bo pewnie niedawno kupił to auto, wcześniej jeździł ładom więc by mu się nic nie stało !
Kurwa piękne! Dawno dobrej czołówki nie widziałem, ta zaspokoiła moją potrzebę w całości. Zresztą przeciwnikiem był Kamaz Ale tak jak autor pierwszego komenta napisał, powinni to nakurwaić ludziom którzy mają być użytkownikami dróg. I PRZESTROGA: Jakby puścił hamulec i odbił na prawo, nie trzeba by było czarnego worka
Może dziękować również typowi w czerwonym samochodzie, którego wyprzedzał... gdyby typ w czerwonym nie hamował... gościu wyprzedzający spokojnie zdążyłby wyhamować i schować się za czerwonym szrotem. Nie usprawiedliwiam typa, którego wyobraźnia poniosła... ale nie tylko on wykazał się brakiem wyobraźni...
Gościu wyprzedzany w czerwonym aucie po prostu uniemożliwił mu schowanie się
Gościu wyprzedzany w czerwonym aucie po prostu uniemożliwił mu schowanie się
On mógł zmienić pas jeszcze w ostatnich 5 sekundach, czy mi się wydaje tylko?
Ironia losu na całego... W aucie leci piosenka Grigorij Leps - Berega (Григорий Лепс - Берега) - a w jednym zdaniu na samym początku gościu śpiewa: "Jesteś gdzieś na dole a światło gwiazd nie jest dla nas".
Mam nadzieję, że kierowca zginął - jednego debila na drogach mniej.
@ poloo89
Chyba oglądałeś inny filmik...
Raz że miał miejsce za czerwonym sie schować, to czerwony jeszcze zjechał na bok (ciężarówa chyba też), więc gdyby troche skręcił spokojnie by środkiem przejechał
Chyba oglądałeś inny filmik...
Raz że miał miejsce za czerwonym sie schować, to czerwony jeszcze zjechał na bok (ciężarówa chyba też), więc gdyby troche skręcił spokojnie by środkiem przejechał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów