zapomniał , że to nie Ferrari
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Serio, zwykle mi szkoda ludzi w takich wypadkach, ale tym razem... Giń kurwa!! Ja pierdolę nagroda Darwina tym razem to mało! Za brak mózgu powinni wydać zakaz rozmnażania się jego potomstwu...
Jeden kowiecej w silniku Tego Kamaza. ^^ Ruski wiec pewnie przezyl ....
SasekPL napisał/a:
Chyba zapomniał o kierownicy też, bo nawet nie próbował uciekać na bok...
właśnie próbował ale nie zna podstawowych zasad fizyki.. zobaczył ciężarówkę hamulec w podłogę, aby zwolnić i się schować, ale koła na mokrym straciły przyczepność, a w jakim stanie opony w rosji ludzie stosują to każdy wie, hamulec w podłodze to sobie mógł kręcić kierownicę ile chciał i w którą stronę chciał i wraz pojechał by tak jak pojechał, czyli prosto. Gdyby tylko puścił hamulec to by odbił i możliwe że nie doszło by do tego.
Za dużo GTA, może kierowca myślał, że po zderzeniu będzie respawn pod szpitalem
ahhaha co za bezmózg ) dostal blokady na lokciach i nie mogl skrecic
Przecież to ewidentne samobójstwo. resztki woli życia nakazały przydusić hamulec.
Oczywiście baba zatrzymała się, tarasując drogę po prawej. Bo nie można na poboczu.
jastszomp napisał/a:
game over kup se rower
w najlepszym wypadku będzie się poruszał na dwóch kółkach, ale to nie będzie tak do końca jak na rowerze.
dobrze przyjebał, dziwi mnie jego brak reakcji, nawet nie próbował skręcać czy cokolwiek w tym stylu.
uśmiałem się jak narkoleptyk podczas ataku.
wózek ma 4 kółka chłopcze.
Kaef napisał/a:
Zajebał jak dzik w sosnę
uśmiałem się jak narkoleptyk podczas ataku.
oksi89 napisał/a:
w najlepszym wypadku będzie się poruszał na dwóch kółkach, ale to nie będzie tak do końca jak na rowerze.
wózek ma 4 kółka chłopcze.
Wydaje mi się że kierowca widząc przed sobą zbliżającą się ciężarówkę, zamiast zrobić użytek z kierownicy, postanowił jak typowa baba zasłonić twarz rękami i w tym stanie czekać na to, co się wydarzy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów