📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Rossi wyprzedzał a Kubica wygrał
Jeśli ktoś z was komentujących nie miał przyjemności ogarniania WRCówki, albo bolidu niech nawet nie wypowiada. Moja S15 nawet nie dorasta im do pięt, aczkolwiek zapierdala grubo ; RB26DETT na bicie z zawieszeniem NISMO, pakiet kosztuje koło 100 ale warto
Jeśli ktoś z was komentujących nie miał przyjemności ogarniania WRCówki, albo bolidu niech nawet nie wypowiada. Moja S15 nawet nie dorasta im do pięt, aczkolwiek zapierdala grubo ; RB26DETT na bicie z zawieszeniem NISMO, pakiet kosztuje koło 100 ale warto
Bez cebuli rzeknę że to super jeśli masz taką furę i że Ci jej zazdroszczę, ale powiedz mi drogi kolego, jak się to do chuja ma do tematu?
@MaszAyahuaskę
Jak 100 to coś tanio, za 100 to ja tankuję co tydzień... Może chodziło Ci o modele 1:18?
Jak 100 to coś tanio, za 100 to ja tankuję co tydzień... Może chodziło Ci o modele 1:18?
doctor jest zajebisty
MaszAyahuaskę napisał/a:
Trolujesz? A jeśli piszesz poważnie, to się tłumacz
S15? Może S13, S14 albo S14a? Jakaś ostatnia generacja 200SX? Skąd w takim razie RB26? No chyba, że masz rodzinę w Japonii.
deliriumpermanent, S13 i czternastki znudziły mi się, chociaż z tym też trzebaumieć się obchodzić. I tak wszyscy up... Ciężko zapracowałem własnymi rękami żeby teraz się slizgać czymś takim;) Co do 15, jest na prawdę kurewsko ciężko trafić wersję Europejską. Ale da się, plus swap z gt 3, też jest przy tym trochę roboty, bo łapy nie pasują Polowałem na sukę 3 lata.
S15 przecież normalnie było produkowane 99-02r. więc nie wiem o co Ci chodzi. A kupić RB26DETT i zrobić swapa to żaden problem
S15 przecież normalnie było produkowane 99-02r. więc nie wiem o co Ci chodzi. A kupić RB26DETT i zrobić swapa to żaden problem
@MaszAyahuaskę, to ile masz tam teraz mocy i momentu, bo domyślam się, że więcej, niż seria
A ty kolego swapy robisz?
S15 z tego co wiem, było produkowane oryginalnie tylko w wersji RHD i sprzedawane w Japonii/Australii/Nowej Zelandii.
W Polsce S15-tka jest prawdziwą perełką, z tego, co wiem, to do niedawna było raptem kilka egzemplarzy, większość do driftu.
Co do swapa, to faktycznie na każym szrocie masz Skylina z idealnym RB26DETT, skrzynią, przeniesieniem napędu i na każdym rogu mechanika Ździcha, który jest to w stanie przełożyć
blackbird969 napisał/a:
@deliriumpermanent
A ty kolego swapy robisz?
S15 z tego co wiem, było produkowane oryginalnie tylko w wersji RHD i sprzedawane w Japonii/Australii/Nowej Zelandii.
W Polsce S15-tka jest prawdziwą perełką, z tego, co wiem, to do niedawna było raptem kilka egzemplarzy, większość do driftu.
Co do swapa, to faktycznie na każym szrocie masz Skylina z idealnym RB26DETT, skrzynią, przeniesieniem napędu i na każdym rogu mechanika Ździcha, który jest to w stanie przełożyć
deliriumpermanent, Jakbyś chciał coś w temacie Japońców, pisz na PW. Perełki są do ogarniącia, nie ma z tym problemu , trzeba umieć szukać ')
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów