📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak można uciąć film w takim momencie
od 0:34 a jak ktoś ma sraczkę to 0:35
A żeby ten nagrywający zjeb sraczki na trasie dostał, wpierdolił się na lewy pas i ślimaczy 1km więcej od żółtego, zrobił to mając jeszcze w chuj czasu, bo widział że osobówka z tyłu zapierdala, co skłoniło gościa w audi do chujowego manewru.
0:10 tir zmienia pas aby wyprzedzić i mija 27 sekund zanim w ogóle się zbliży do tej wywrotki...
Właśnie dlatego wkurwiają mnie te jebane niedomyte janusze w tirach. Mógł na prawym pasie się jebany chuj toczyć 0.5km/h szybciej od wywrotki i dopiero wtedy jakby się do niej dowlekł to zmienić pas na lewy. No ale nieeeeeeeeee.... "Jestem w pracy" "Inni mogli wyjechać wcześniej jak im tak śpieszno".
A gość w audi debil.
Właśnie dlatego wkurwiają mnie te jebane niedomyte janusze w tirach. Mógł na prawym pasie się jebany chuj toczyć 0.5km/h szybciej od wywrotki i dopiero wtedy jakby się do niej dowlekł to zmienić pas na lewy. No ale nieeeeeeeeee.... "Jestem w pracy" "Inni mogli wyjechać wcześniej jak im tak śpieszno".
A gość w audi debil.
No to chuj - pojedziemy klasykiem
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
inna sprawa ze rosyjscy drogowcy wstawili na tejże autostradzie 2 te same tablice informujące o odległościach do chociazby Moskwy w odległości 50 m. po Sobie ... Natomiast jesli te 706 km mają po takich ładnych autostradach , to pokazuje jaki Rosja ma potencjał, bez dopłat z Unii jak od 13 lat Polska...
Jagienka napisał/a:
Jak można uciąć film w takim momencie
pewnie kamerujący dostał urazu psychiki i traumy wiec postanowił nie pokazywać całości dla dobra innych ale kurwa samolub o sadisticzu to nie pomyślał....
a tak wg co do kierowców, to nie przesadzajcie w stylu 45 vs 46km/h, tir z silnikiem euro4 z 340KM spokojnie się rozpędzi do 90 ale hamowania bywa niebezpieczna z cziezką naczepą
a potem będzie: kurwa jaki debil jedzie 90 z 15t naczepy i dobrze ze wyleciał z mostu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów