już raz mnie zaprosili.Megane RS nie wybacza jebana, a w dodatku jest dosyć nerwowa w prowadzeniu. Zajebiste auto jak umiesz jej używać. Typ na filmie pewnie był w auto wjeżdzony, ale chwila nieuwagi i dziękuje dobranoc. Znam ten tor, bo bywam, więc wydaje mi się, że załapał trawy lewą stroną i tak się skończyło. Układ kierowniczy w megance jak stracisz panowanie - nic juz Cie nie uratuje
Naogladales sie szybkich i wscieklych czy ze jak ? Tak sie sklada ze Megane RS jest jednym z najwiecej wybaczajacych przednionapedowcow, miedzy innymi dlatego ze maja szperei super zestrojone zawieszenie. . Trafil w miekkie i tyle, cala reszta to pierdu pierdu, bez roznicy jakim bys samochodem nie jechal jak trafisz na miekkie przy takiej predkosci to konczysz tak samo ...
ps Tak mialem megane RS i kilka innyc fajnych samochodow, teraz do zabawy mam lancera evo IX po przesiadce z Lancera evo X...
Megane RS nie wybacza jebana, a w dodatku jest dosyć nerwowa w prowadzeniu. Zajebiste auto jak umiesz jej używać. Typ na filmie pewnie był w auto wjeżdzony, ale chwila nieuwagi i dziękuje dobranoc. Znam ten tor, bo bywam, więc wydaje mi się, że załapał trawy lewą stroną i tak się skończyło. Układ kierowniczy w megance jak stracisz panowanie - nic juz Cie nie uratuje
Pięknie pokazałeś, że koło Megane RS nawet nie stałeś. Co za dzban
Naogladales sie szybkich i wscieklych czy ze jak ? Tak sie sklada ze Megane RS jest jednym z najwiecej wybaczajacych przednionapedowcow, miedzy innymi dlatego ze maja szperei super zestrojone zawieszenie. . Trafil w miekkie i tyle, cala reszta to pierdu pierdu, bez roznicy jakim bys samochodem nie jechal jak trafisz na miekkie przy takiej predkosci to konczysz tak samo ...
ps Tak mialem megane RS i kilka innyc fajnych samochodow, teraz do zabawy mam lancera evo IX po przesiadce z Lancera evo X...
Nie zesraj się
Pięknie pokazałeś, że koło Megane RS nawet nie stałeś. Co za dzban
2x pudło. Z racji swojej profesji dostęp do RS mam cały czas
2x pudło. Z racji swojej profesji dostęp do RS mam cały czas
Pracujesz na myjni?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów