📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I prawidłowo. Sam siebie rozjebał albo lepiej, ukochaną osobę na miejscu pasażera.
Jacek86s napisał/a:
I prawidłowo. Sam siebie rozjebał albo lepiej, ukochaną osobę na miejscu pasażera.
Albo zupełnie kogoś nieznajomego za co chuj mu w dupę
A o tym, że fiut z naprzeciwka jechał na najtańszych ledach w taką pogodę to nikt nie wspomni (oprócz mnie xD)
Segregacja naturalna działa
kondzio18 napisał/a:
A o tym, że fiut z naprzeciwka jechał na najtańszych ledach w taką pogodę to nikt nie wspomni (oprócz mnie xD)
Mógłby jechać nawet na sankach, zrobionych ze spasionej pizdy twojej matki. W taką pogodę nie zapierdalasz jak pojebany, tylko dostosowujesz prędkość do warunków.
Lolekmko11 napisał/a:
Albo zupełnie kogoś nieznajomego za co chuj mu w dupę
Kogo kurwa, drzewo Justynkę?
pyskatyyy napisał/a:
Mógłby jechać nawet na sankach, zrobionych ze spasionej pizdy twojej matki. W taką pogodę nie zapierdalasz jak pojebany, tylko dostosowujesz prędkość do warunków.
Popieram absolutnie (może poza obrażaniem jego matki), jednak kondzio też ma rację. Mgła, pełne zachmurzenie, intensywny deszcz, tunel a rzesza tępych Januszy wali na dziennych. Z przodu może od biedy jeszcze ich jakoś widać ale z tyłu większość aut ma w trybie dziennym wyłączone światła tylne. Inna kwestia, to dziadki w Matizach i ledwo świecące żarówki, które dopóki się nie wypaliły to nie będę ich wymieniał, nie będę marnował 5zł przecież.
Cieszy oko sami się wybijają.
kondzio18 napisał/a:
Oczywiście zamiast świateł mijania to lampy powiatowca odpalone. Chuj w dupe każdej kurwie jeżdzącej na przeciwmgielnych bez potrzeby.
Czyli normalny wschodni kierowca
Jacek86s napisał/a:
Kogo kurwa, drzewo Justynkę?
No twoja stara leży jak kłoda potwierdzam . Tam było zderzenie ty ślepy parchu
pyskatyyy napisał/a:
Tym komentarzem zrobiłeś mi dzień chłopie Już dawno się tak nie uśmiałem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów