Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa mać czemu nie dodaje mi zdjęcia które wstawiam do treści... ?
Yyyy dobra nvm, nie pokazało mi od razu tylko po 3 odświeżeniu strony, jak usunąć komentarz?
To ja tradycyjnie skomentuję
Kurwa mać czemu nie dodaje mi zdjęcia które wstawiam do treści... ?
Yyyy dobra nvm, nie pokazało mi od razu tylko po 3 odświeżeniu strony, jak usunąć komentarz?
Otwórz Filmik w nowym oknie klikając na tytuł i nad Twoim postem w górnym prawym rogu jest opcja "Edytuj".
Subaru Forester 1 generacji znany z doskonałych właściwości jezdnych , doskonałego napędu Awd -tutaj z kacapem za kierownicą prezentuje swoje możliwości
Ja podejrzewam, że kacap wjebał miliony w silnik i turbo ale zapomniał zmienić zwieszenia, Forester nie nadaje się do tak nagłych manewrów ze standardowym zawieszeniem (wychyły jak skurwesyn)- to nadal suv, chłopki z Australii, Stanów ,Norwegii co ścigają się nimi i "świnkami" (Forester Mk.2) modyfikują zawiechę od STI.
Otwórz Filmik w nowym oknie klikając na tytuł i nad Twoim postem w górnym prawym rogu jest opcja "Edytuj".
Dziękuję dobry człowieku, niestety za późno przeczytałem i już nie mogę edytować ale zapamiętam na przyszłość
Ogólnie forester pomimo fajnego boksera ma za wysoko środek ciężkości i nie nadaje się do manewrowania tak jak wrx. A z taką jazdą jest jak z arabskim driftem o ile nic nie zahaczysz jest teatralnie i fajnie ale jak już coś się dzieje to na grubo
No jak sama nazwa wskazuje to auto dla leśniczego, a nie do szybkich zakrętów.
Ogólnie forester pomimo fajnego boksera ma za wysoko środek ciężkości i nie nadaje się do manewrowania tak jak wrx. A z taką jazdą jest jak z arabskim driftem o ile nic nie zahaczysz jest teatralnie i fajnie ale jak już coś się dzieje to na grubo
Subaru Forester to jedyny z Foresterów, który nie ruchał Brooke.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów