18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
🔥 Tato, patrz jaki ładny piesek - teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Black Snake 2012-01-06, 13:20
@jinrey, powiem ci że jeżdżę na skuterze i chcę się przerzucić na motocykl. Nieraz, nie dwa mi utrudniali jazdę różni kolesie, a wiesz kto najczęściej? Buraki w golfach, civicach i innych "super samochodach" za 5 tysięcy. A w tych sytuacjach nieraz, nie dwa pomagali mi inni kierowcy na przykład w korku zatrzymując się tak, że koleś w "super samochodzie" nie potrafi mi drogi zajechać. A wiesz jacy najczęściej pomagali?Kolesie w drogich, nowych modelach BMW, Mercedesach, Volvo, Audi itp. Oczywiście wykluczam z tych kategorii kobiety, bo te we wszystkich samochodach potrafią utrudniać i to najczęściej niespecjalnie. Widzę, że zaliczasz się do grupy buraków w "super samochodach"

PS taksówkarze zazwyczaj też pomagają.
Zgłoś
b................t 2012-01-06, 13:31 11
autobus stoi, koleś zaczyna go wymijać, autobus bez kierunkowskazu włącza się do ruchu, koleś nie może go wyminąć...winny jest ten zjeb w busie, co nie wie po co ma lusterka a tu wszyscy jebią kolesia...WTF?!
Zgłoś
o................n 2012-01-06, 13:43 1
bo nawet jeśli ciul w autobusie nie włączył kierunku to i tak było za późno na wyprzedzanie i trzeba być debilem żeby wiedząc o tym cisnąć dalej...
Zgłoś
jinrey 2012-01-06, 14:27 1
Magik2501 napisał/a:

@jinrey - a co ci to kurwa przeszkadza? Przeciśnie się między tobą i samochodem obok, nie zarysuje to co się wściekasz baranie?
I nie pierdol cieciu, taksówkarze nie otwierają drzwi - przynajmniej nie w mojej Wawie.
A tak BTW to motor ma dobre i złe strony. Dobre to właśnie to, że można slalomem korki wymijać, a minut jest taki, że w wypadków 2 samochodów nie ma nic szczególnego, a jak motor jebnie w samochód, to motocyklista może stracić nogi/palce/itp.

Przeszkadza mi to: prawo jest dla wszystkich, a przemieszczanie się pomiędzy pasami jest nie zgodne z prawem! Motocyklista nie jest wyjęty z pod prawa! Więc kurwa niech stoi jak wszyscy. Zresztą wielu motocyklistów zapierdala 150 km/h nie wyhamuje na czerwonym, ktoś go pierdolnie i później kierowca samochodu myśli całe życie że zabił kogoś. Nie mam nic do myślących motocyklistów! Nie mam nic do poruszających się zgodnie z przepisami motocyklistów. Ale za to wkurwiają mnie barany łamiące prawo, tak jak i kierowcy jak i jednośladowcy. A co do wymijania postojów, to masz tutaj zajebisty przykład!

Black Snake napisał/a:

@jinrey, powiem ci że jeżdżę na skuterze i chcę się przerzucić na motocykl. Nieraz, nie dwa mi utrudniali jazdę różni kolesie, a wiesz kto najczęściej? Buraki w golfach, civicach i innych "super samochodach" za 5 tysięcy. A w tych sytuacjach nieraz, nie dwa pomagali mi inni kierowcy na przykład w korku zatrzymując się tak, że koleś w "super samochodzie" nie potrafi mi drogi zajechać. A wiesz jacy najczęściej pomagali?Kolesie w drogich, nowych modelach BMW, Mercedesach, Volvo, Audi itp. Oczywiście wykluczam z tych kategorii kobiety, bo te we wszystkich samochodach potrafią utrudniać i to najczęściej niespecjalnie. Widzę, że zaliczasz się do grupy buraków w "super samochodach"

PS taksówkarze zazwyczaj też pomagają.

Nie nie jestem burakiem z golfa czy chuj wie czego. Jestem kierowcą Saba i przestrzegam prawa na drodze. I o wszem masz rację kierowcy samochodów to też w większości buraki. Ale nie mów mi że kierowcy motocyklów są lepsi, bo kurwa nie są.
Zgłoś
alex88 2012-01-06, 14:30 3
Koleś w autobusie powinien ponieść karę, bo to on jest winny w tym przypadku i wszystkie nie znające się na przepisach gimbusy niech się nie udzielają. blakot ma rację. Trzeba jeszcze do tego dorzucić, że jeżeli pojazd jest wyprzedzany to nie ma prawa przyśpieszać, a on ewidentnie to zrobił.
Zgłoś
jinrey 2012-01-06, 14:30
smagal napisał/a:

jezdze od ponad roku samochodem, wczesniej 3 lata jezdzilem skuterem - jak byly swiatla czy jakis korek to sobie wszystkich wyprzedzalem. teraz jak jezdze samochodem to wcale mi nie przeszkadzają ci co tez miedzy samochodami przejezdzają.

jinrey - zal za dupe sciska ze musisz stac w korku 10x dluzej niz motocyklista?

a koleś z filmiku to najwiekszy idiota jakiego widzialem.

nie chodzi mi kurwa o korki tylko o stanie na światłach cepie.
Zgłoś
s................r 2012-01-06, 14:33 2
Wina ewidentnie kierowcy autobusu! Nie używa kierunkowskazów! Powienien włączyć jak wyrzuca osoby a następnie jak włącza sie do ruchu! Bankowo widział motocyklistę w lusterku, ale złośliwie przyśpieszył! Czyste buractwo.
Prawda jest jedna, brak kultury na polskich drogach jest normą.
Zgłoś
lllll 2012-01-06, 14:53 6
blakot napisał/a:

autobus stoi, koleś zaczyna go wymijać, autobus bez kierunkowskazu włącza się do ruchu, koleś nie może go wyminąć...winny jest ten zjeb w busie, co nie wie po co ma lusterka a tu wszyscy jebią kolesia...WTF?!

Wymijanie:

Zgłoś
boncur1991 2012-01-06, 15:00
Autobusiarz tez winien specjalnie sie wjebal chociaz widial ze chce go wyminać i nie puści za huj to sa takie parówy jebane
Zgłoś
Nap_Limak 2012-01-06, 15:03
boncur1991 napisał/a:

autobusiarz jebany też widzał że chce go wyminąć motorem to juz mogł go kurwa puścić a nie dodawać gazu... to są takie kurwy mieszkam w mieście to wiem co potrafią zrobić

mhm... że kto?
Zgłoś
boncur1991 2012-01-06, 15:04
Nap Limak napisał/a:

mhm... że kto?

kierowca autobusu dla niekumatych
Zgłoś
marioan4 2012-01-06, 16:08
cracker10 napisał/a:

...,a jak by ktoś z naprzeciwka szybko jechał i co? I masz już śmiertelny wypadek na swoim koncie.

Raczej nikt z naprzeciwka szybko by nie jechał, gdyż z prawej strony jest droga z pierwszeństwem.

blakot napisał/a:

Omijałbyś taki gabarytowo pojazd jak autobus tuż przed takim skrzyżowaniem jak widać na znaku? Gratuluje.
Zgłoś
Black Snake 2012-01-06, 16:08
jinrey, chuja. Jak jest korek to wszyscy stoją, a wtedy motocyklista może sobie ich omijać. Jak auto stoi na drodze i ma włączone awaryjne, albo stoi bez awaryjnych to stoisz za nim i czekasz aż ruszy, czy omijasz? Było kiedyś w TV o tym i gliniarz się wypowiadał, że motocyklista może tak omijać korki.
Zgłoś
C................l 2012-01-06, 17:05 2
blakot napisał/a:

Ty i wszyscy, którzy ci dali piwo jeśli macie jakimś cudem prawo jazdy to macie je natychmiast spalić bo nie znacie podstawowych pojęć typu omijanie, wyprzedzanie i wymijanie. Do tego nie wiecie, że w takim przypadku nie ma obowiązku włączania kierunkowskazu. Także zjebami są tacy "miszcze kierownicy" jak wy, a nie kierowca tego autobusu.

Cytat:

Można wyróżnić dwa sposoby włączania się do ruchu:

* kierujący pojazdem rozpoczyna jazdę po tym samym pasie ruchu, na którym stał. Wtedy nie należy włączać kierunkowskazów, gdyż oznaczałoby to zamiar zmiany pasa ruchu,
* kierujący, ruszając, wjeżdża na sąsiedni pas ruchu. Wtedy należy manewr ten zasygnalizować poprzez włączenie kierunkowskazu.

Zgłoś
Nap_Limak 2012-01-06, 17:27
boncur1991 napisał/a:

kierowca autobusu dla niekumatych

dobrze, że mnie oświeciłeś. jestem pod wrażeniem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem