Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
PS taksówkarze zazwyczaj też pomagają.
@jinrey - a co ci to kurwa przeszkadza? Przeciśnie się między tobą i samochodem obok, nie zarysuje to co się wściekasz baranie?
I nie pierdol cieciu, taksówkarze nie otwierają drzwi - przynajmniej nie w mojej Wawie.
A tak BTW to motor ma dobre i złe strony. Dobre to właśnie to, że można slalomem korki wymijać, a minut jest taki, że w wypadków 2 samochodów nie ma nic szczególnego, a jak motor jebnie w samochód, to motocyklista może stracić nogi/palce/itp.
Przeszkadza mi to: prawo jest dla wszystkich, a przemieszczanie się pomiędzy pasami jest nie zgodne z prawem! Motocyklista nie jest wyjęty z pod prawa! Więc kurwa niech stoi jak wszyscy. Zresztą wielu motocyklistów zapierdala 150 km/h nie wyhamuje na czerwonym, ktoś go pierdolnie i później kierowca samochodu myśli całe życie że zabił kogoś. Nie mam nic do myślących motocyklistów! Nie mam nic do poruszających się zgodnie z przepisami motocyklistów. Ale za to wkurwiają mnie barany łamiące prawo, tak jak i kierowcy jak i jednośladowcy. A co do wymijania postojów, to masz tutaj zajebisty przykład!
@jinrey, powiem ci że jeżdżę na skuterze i chcę się przerzucić na motocykl. Nieraz, nie dwa mi utrudniali jazdę różni kolesie, a wiesz kto najczęściej? Buraki w golfach, civicach i innych "super samochodach" za 5 tysięcy. A w tych sytuacjach nieraz, nie dwa pomagali mi inni kierowcy na przykład w korku zatrzymując się tak, że koleś w "super samochodzie" nie potrafi mi drogi zajechać. A wiesz jacy najczęściej pomagali?Kolesie w drogich, nowych modelach BMW, Mercedesach, Volvo, Audi itp. Oczywiście wykluczam z tych kategorii kobiety, bo te we wszystkich samochodach potrafią utrudniać i to najczęściej niespecjalnie. Widzę, że zaliczasz się do grupy buraków w "super samochodach"
PS taksówkarze zazwyczaj też pomagają.
Nie nie jestem burakiem z golfa czy chuj wie czego. Jestem kierowcą Saba i przestrzegam prawa na drodze. I o wszem masz rację kierowcy samochodów to też w większości buraki. Ale nie mów mi że kierowcy motocyklów są lepsi, bo kurwa nie są.
jezdze od ponad roku samochodem, wczesniej 3 lata jezdzilem skuterem - jak byly swiatla czy jakis korek to sobie wszystkich wyprzedzalem. teraz jak jezdze samochodem to wcale mi nie przeszkadzają ci co tez miedzy samochodami przejezdzają.
jinrey - zal za dupe sciska ze musisz stac w korku 10x dluzej niz motocyklista?
a koleś z filmiku to najwiekszy idiota jakiego widzialem.
nie chodzi mi kurwa o korki tylko o stanie na światłach cepie.
Prawda jest jedna, brak kultury na polskich drogach jest normą.
autobus stoi, koleś zaczyna go wymijać, autobus bez kierunkowskazu włącza się do ruchu, koleś nie może go wyminąć...winny jest ten zjeb w busie, co nie wie po co ma lusterka a tu wszyscy jebią kolesia...WTF?!
Wymijanie:
autobusiarz jebany też widzał że chce go wyminąć motorem to juz mogł go kurwa puścić a nie dodawać gazu... to są takie kurwy mieszkam w mieście to wiem co potrafią zrobić
mhm... że kto?
...,a jak by ktoś z naprzeciwka szybko jechał i co? I masz już śmiertelny wypadek na swoim koncie.
Raczej nikt z naprzeciwka szybko by nie jechał, gdyż z prawej strony jest droga z pierwszeństwem.
autobus stoi, koleś zaczyna go wymijać, autobus bez kierunkowskazu włącza się do ruchu, koleś nie może go wyminąć...winny jest ten zjeb w busie, co nie wie po co ma lusterka a tu wszyscy jebią kolesia...WTF?!
Omijałbyś taki gabarytowo pojazd jak autobus tuż przed takim skrzyżowaniem jak widać na znaku? Gratuluje.
Ty i wszyscy, którzy ci dali piwo jeśli macie jakimś cudem prawo jazdy to macie je natychmiast spalić bo nie znacie podstawowych pojęć typu omijanie, wyprzedzanie i wymijanie. Do tego nie wiecie, że w takim przypadku nie ma obowiązku włączania kierunkowskazu. Także zjebami są tacy "miszcze kierownicy" jak wy, a nie kierowca tego autobusu.
Można wyróżnić dwa sposoby włączania się do ruchu:
* kierujący pojazdem rozpoczyna jazdę po tym samym pasie ruchu, na którym stał. Wtedy nie należy włączać kierunkowskazów, gdyż oznaczałoby to zamiar zmiany pasa ruchu,
* kierujący, ruszając, wjeżdża na sąsiedni pas ruchu. Wtedy należy manewr ten zasygnalizować poprzez włączenie kierunkowskazu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów