18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 5 minut temu
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pozeracz_kotow 2012-01-06, 17:45
@blakot
Jebnij się w głowę czymś ciężkim! W jakiej zajebistej szkole jazdy uczyli Ciebie wyprzedzać na skrzyżowaniu?
Zgłoś
d................5 2012-01-06, 17:45
blakot napisał/a:

autobus stoi, koleś zaczyna go wymijać, autobus bez kierunkowskazu włącza się do ruchu, koleś nie może go wyminąć...winny jest ten zjeb w busie, co nie wie po co ma lusterka a tu wszyscy jebią kolesia...WTF?!

A widzisz tam gdzieś zatoczkę, żeby musiał używać kierunkowskazu?
Nie włącza się do ruchu bo nie opuścił pasa jezdni. Jest w terenie zabudowanym, gdzie to on ma pierwszeństwo wg "głupich" przepisów.
Nie wyprzeda się bezpośrednio przed zakrętem.
I tak dalej, i tak dalej, itd.
Ewidentnie winny jest motocyklista. No i może odrobinę aura. O tej porze roku nie powinno być tam pajaca na jednośladzie.
Zgłoś
a................l 2012-01-06, 17:56
sytuacja z Polski ale motocyklista niemiecki jakby któryś z gimbusów nie zauważył
Zgłoś
b................s 2012-01-06, 19:06
Hujozy na motorach zawszę się pchają i jeszcze taki huj pretensje ma
Zgłoś
m................7 2012-01-06, 19:55
sam jeżdze na motorze i wiem że kierowcy autobusu przynajmiej w moim mieście (Rzeszów) wpierd*laja sie , jade sobie spojnie ulicą a ten gimbus z autbusu wpycha mi sie z przystanku na jezdnie
Zgłoś
masterjabol 2012-01-06, 21:19
@up chyba nie wiesz co to znaczy gimbus... bo jeszcze nie widziałem gimnazjalisty za kierownicą autobusu, a poza tym to jakim kurwa cudem otrzymałeś prawo jazdy wpycha Ci się na jezdnie bo ma takie kurwa prawo, gdyby nie przepis regulujący to, to kierowcy autobusów stali by tydzień na niektórych przystankach..
leci piwo bo z Krakowa ,
Zgłoś
Phallucifer 2012-01-06, 21:44 2
Niestey autbus wyjezdzajacy z zatoki, badz zatrymujacy sie w celu wpuszzczenia/wypuszczenia bydla, ruszajac nie wlacza sie do ruchu!!! po drughie w opisywanej sytuacji nie musi wrzuci kierunkowskazu, bo nie zmienia pasa ruchu, kierunku jazdy, nie zamierza tez zawrocic. Natomiast kierowca przed wykonaniem wyprzedzania winien zachowac szczegolna ostroznosci i przede wszystkim upewnic sie czy ma miejsce na ow manewr, do tego jest kwestia wyprzedzania bezposrednio przed skryzozwaniem, no to o czymze mowa z wina busiarza?
Wiecej powiem, kierowca autobusu w obszarze zabudowanym sygnalizujacy zamiar opuszczenia zatoki musi zachowac szczegolna ostorznosc, lecz kierowca przejezdzajacy w okolicy przystanku/zatoki jest zobowiazany do zachowania szczegolnej ostroznosci, zmniejszenia predkosci i umozliwienia wyjechania autobusowi.
Wiecie jak to najczesciej wyglada, ze autobus musi sie wrypac pod maske, bo bedac na 2/3 pasa ruchu dalej chca go omijac. Polscy kierowcy poziomem zaczynaja scigac rosjan
Zgłoś
r................r 2012-01-06, 22:30
@jinrey i cała reszta niedouczonych

Do Twoich wypowiedzi:

Nie wiem jakie przepisy są przez Ciebie przestrzegane, ale warto byłoby najpierw jakieś znać - i wyobraź sobie, że motocyklista ma pełne prawo dojechać do świateł - ominąć samochody czekające przed sygnalizatorem. A co do wspomnianych taksówkarzy: znam takiego, który otworzył drzwi, a potem sobie sam za nie zapłacił.

Jak któryś mi otworzy, to niech się liczy z tym, że przedni błotnik mam pęknięty i nie będzie mi go szkoda.
Zgłoś
C................l 2012-01-06, 22:37
rynr napisał/a:

@jinrey i cała reszta niedouczonych

Do Twoich wypowiedzi:

Nie wiem jakie przepisy są przez Ciebie przestrzegane, ale warto byłoby najpierw jakieś znać - i wyobraź sobie, że motocyklista ma pełne prawo dojechać do świateł - ominąć samochody czekające przed sygnalizatorem. A co do wspomnianych taksówkarzy: znam takiego, który otworzył drzwi, a potem sobie sam za nie zapłacił.

Ma prawo racja, ale musi to zrobić na pasie zgodnym z kierunkiem jazdy o ile ma miejsce, nieuku-hipokryto.
Zgłoś
Legon 2012-01-06, 23:15
szkoda ze zamiast bwm nie bylo jakiegos stara albo jelcza ktory by jechal 50 km/h i by przeciagnal tego cymbaliste pare metrow zeby ladny czerwony slaczek zostal na drozce
Zgłoś
r................r 2012-01-06, 23:21
Carol napisał/a:

Ma prawo racja, ale musi to zrobić na pasie zgodnym z kierunkiem jazdy o ile ma miejsce, nieuku-hipokryto.

Ruch w Polsce jest PRAWOSTRONNY. Na 99% dróg motocyklista zmieści się na pasie obok samochodu (oczywiście przy założeniu, że kierujący samochodem stoi po prawej stronie pasa).

Widzę, że zasady interpunkcji są dla Ciebie taką tajemnicą, jak znaczenie słowa hipokryta.
Zgłoś
C................l 2012-01-07, 3:46
rynr napisał/a:

Ruch w Polsce jest PRAWOSTRONNY. Na 99% dróg motocyklista zmieści się na pasie obok samochodu (oczywiście przy założeniu, że kierujący samochodem stoi po prawej stronie pasa).

Widzę, że zasady interpunkcji są dla Ciebie taką tajemnicą, jak znaczenie słowa hipokryta.

Czy ty w ogóle jeździsz? Jakie 99% dróg? Chyba na styk, a przecież należy zachować odstępy. Czym jest hipokryta to wiem. Zarzucasz komuś, że jest niedouczony, a sam piszesz brednie czy to nie czysta hipokryzja.
Dodam, że 99% motocyklistów porusza się w takim wypadku między dwiema ciągłymi liniami.
A czepianie się interpunkcji jest poniżej wszelkich poziomów i charakteryzuje facetów z małymi ptaszkami.
Zgłoś
duxaj 2012-01-07, 5:06
są zielonki jest i piwo !
Zgłoś
decode21 2012-01-07, 19:13
Phallucifer napisał/a:

Niestey autbus wyjezdzajacy z zatoki, badz zatrymujacy sie w celu wpuszzczenia/wypuszczenia bydla, ruszajac nie wlacza sie do ruchu!!! po drughie w opisywanej sytuacji nie musi wrzuci kierunkowskazu, bo nie zmienia pasa ruchu, kierunku jazdy, nie zamierza tez zawrocic. Natomiast kierowca przed wykonaniem wyprzedzania winien zachowac szczegolna ostroznosci i przede wszystkim upewnic sie czy ma miejsce na ow manewr, do tego jest kwestia wyprzedzania bezposrednio przed skryzozwaniem, no to o czymze mowa z wina busiarza?
Wiecej powiem, kierowca autobusu w obszarze zabudowanym sygnalizujacy zamiar opuszczenia zatoki musi zachowac szczegolna ostorznosc, lecz kierowca przejezdzajacy w okolicy przystanku/zatoki jest zobowiazany do zachowania szczegolnej ostroznosci, zmniejszenia predkosci i umozliwienia wyjechania autobusowi.
Wiecie jak to najczesciej wyglada, ze autobus musi sie wrypac pod maske, bo bedac na 2/3 pasa ruchu dalej chca go omijac. Polscy kierowcy poziomem zaczynaja scigac rosjan

Jestem pełen podziwu dla tej wypowiedzi, aż zapytam pan instruktor prawa jazdy? Mała uwaga, nie "kierowca autobusu" tylko "kierujący autobusem".
Zgłoś
B................k 2012-01-08, 12:47
@dawid131

Specjalnie założyłem tu konto by to napisac, to nie jest skuter znawco od 7 boleści -.-
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem