Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie wiem jakie znaki by musiały być, żebym po zewnętrznej zakrętu zabierał się za wyprzedzanie...
Widzisz.. Ty myślisz.... może 20% społeczeństwa myśli... a reszta jak bydło po znakach.... tych na drodze, tych w TV.....
krzyks, Generalnie w Polsce drogi są chujowo oznakowane. Odcinek prosty jak struna potrafi mieć cały czas podwójną ciągłą, która przechodzi w przerywaną przed niewidocznym zakrętem. Wyprzedzanie na jednonitkowych drogach jest kurewsko niebiezpieczne i trzeba mieć zapas mocy, miejsca i widoczności żeby zrobić to bezpiecznie. Ten typ w sumie chujowszego miejsca wybrać nie mógł.
JA doskonale o tym wiem.... są odcinki, gdzie ewidentnie powinna być ciągła, ale też takie, że masz przerywaną, a tu przełamanie terenu.... i samochodu z przeciwka nie widać. Ja mam już dobrze pona milion km na karku... ale o tym kawałku drogi wspominam, bo go dobrze znam, ciągle też słyszę o wypadkach.
@~krzyks Kiedyś myślałem, ze milion to w chuj, ale od kiedy zacząłem sam tankować...
A co tankujesz? Bo ja obecnie piwko... ale tak do baku do diesla.... (nie, nie do TIRa)
A że była linia przerywana to co z tego? Kierowca ma myśleć i ocenić czy można w miarę bezpiecznie wyprzedzić i czy ma do tego widoczność.
Znam tą drogę... kurwa, tam ciągle są wypadki. Idiota wyprzedzał? Tak... zaufał znakom poziomym, a nie temu co widzi... ta droga jest tak chujowo oznakowana, jak mało która, ale to nie zwalnia z myślenia.
Nerwy mu puściły, jak każdemu na odcinku wrocek - kudowa.
Ale najlepszy wkurwiacz jest pomiędzy szczytną a dusznikami
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów