18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
kotorminator 2017-08-21, 12:06 10
Nie rozumiem po kiego grzyba, ludzie którzy nie lubią karuzel, idą się na nich kręcić. Ja jestem człowiekiem wygodnym, nie lubię gdy mną coś rzuca i szarpie, dlatego nie jeżdżę na karuzelach. I jeszcze trzeba za to płacić.

Pieprzyć głupków.
Zgłoś
C................e 2017-08-21, 12:10 24
kotorminator napisał/a:

Nie rozumiem po kiego grzyba, ludzie którzy nie lubią karuzel, idą się na nich kręcić. Ja jestem człowiekiem wygodnym, nie lubię gdy mną coś rzuca i szarpie, dlatego nie jeżdżę na karuzelach. I jeszcze trzeba za to płacić.

Reszta jest zbędna
Zgłoś
Toolpa 2017-08-21, 12:15 15
Powiedzieli mu, że jedzie do roboty. Dlatego się tak rzuca.

Some say the end is near.
Some say we'll see Armageddon soon.
Zgłoś
Misiek_KRK 2017-08-21, 12:18 3
kotorminator napisał/a:

A ja pomimo wieku uwielbiam parki rozrywki ( z wyjątkiem karuzeli łańcuchówki)
Razem z córką spędzamy cały dzień na rollercoasterach
Oczywiście, że czuję strach, ale uwielbiam czuć podwyższoną adrenalinę i chyba dlatego się nakręcam.
Zgłoś
zwierzak30 2017-08-21, 13:34 2
Pierwszy raz widzę małpę która nie lubi się gibać na gałęzi.
Zgłoś
voidinfinity 2017-08-21, 16:22 2
Który zgrywus zgasił światło?

Dzięki intronizacji Jezusa na Króla Polski znajdujemy się teraz oficjalnie pod żydowskim zarządem powierniczym.
Zgłoś
M................e 2017-08-21, 16:52 5
@Misiek_KRK
To dlaczego jeszcze nie wrzuciłeś tu zdjęć cycków córki?!
Zgłoś
goniesuki.nastojaka 2017-08-21, 17:19 4
Ciekawe jak to musi być, tracisz przytomność, naglę ją odzyskujesz, otwierasz oczy jesteś gdzieś w powietrzu nie wiesz co się dzieje i znów mdlejesz..

w wolnych chwilach szturcham ludzi patykiem
Zgłoś
fantastico 2017-08-21, 17:36 1
Tak jest. Popieram!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś
MgrMajster 2017-08-21, 18:01 3
Serio? Boi się karuzeli? Bardziej niż lwa, przed którym zwykle spierdalał w Afryce?
Zgłoś
spasiony 2017-08-21, 18:35 5
Bambo twardy w stadzie. Karuzela go przerosłą bo sam i w dybach
Zgłoś
nowakowski 2017-08-21, 19:47 2
ma ktoś z dźwiękami windowsa xp ??
Zgłoś
freaky 2017-08-21, 20:39 1
ClassicWhite napisał/a:

Wypuśćcie mnie! To nie dla mnie!

Jak to nie, wszystko jest dla ludzi! Chociaż w sumie racja...
Zgłoś
Niratic 2017-08-21, 20:43 1
Ja nie mogę wchodzić na karuzele ani na rollercoastery (ewentualnie te małe, powolne) Niestety ale od samego patrzenia jest mi niedobrze, nie mogę się nawet huśtać na huśtawce bo po niej czuję się fatalnie przez kilka godzin...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów