jak w temacie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
No, ja też się zawsze zastanawiałem po co takie cymbały kupują krzyżówki. Panoramiczne, dla uwstecznionych. Do tego jeszcze zawsze kombinują, gdzie się da wpisać jakieś marne przekleństwo.
Chujnia z ogórami.
buraczki z chranem to cwikla i chuj nie pasuje teraz chujnia mysle ze to nie bedzie chujnia przykro mi blednie wpadles na rozwiazanie hasla
Uwaga, trudne słowo ale niektórzy nie mieli przyrody w podstawówce. OWOCNIK. Ale mógł jeszcze wpisać kutasik na ten przykład.
Jeszcze rozwiązują ludzie te krzyżówki ? Ja myślałem że wszyscy przeszli na sudoku ;d
Zielonek92 napisał/a:
Jeszcze rozwiązują ludzie te krzyżówki ? Ja myślałem że wszyscy przeszli na sudoku ;d
Sudoku nie, bo tam jakieś pojebane cyferki się wpisuje i nie ma hasła ;/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów