Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To jest prawdziwy samochód chrześcijanina.:
Dobrze ze dziadek miał pampersa bo by nabrudził w srodku.
Niestety nie montują w tym klimy oto mamy efekt.:
Ważne ze chłopak przy nim był i dodał otuchy.
Bosze jak śmiesznie, papieża obrażajo he he he
Jak w Egipcie zostawisz samochód na słońcu to temperatura wewnątrz zbliża się do 100'C. W nocy spada do 20'C i następnego dnia to samo. Bo paru latach (i kilkuset cyklach) większość plastików zacznie pękać. Te z BWM czy Mercedesa też. A jak ktoś kupił chińskie gówno to pewnie wystarczyło pół roku.
Mądrego to i miło, posłuchać
Mądrego to i miło, posłuchać
Nikt go nie obraza tylko stwierdza fakty. Które są jasne łącznie z przyjaźnią z pedofilem dziwiszem. Srapiez zwykły chłopek z Wadowic. Ale jak by ci matkę obrażali to było by zabawnie?
a jakby nie stało na złomie to by się nie rozpadało? jakaś nowa teoria.
na złomie depresji dostaje i sie sypie
Jak w Egipcie zostawisz samochód na słońcu to temperatura wewnątrz zbliża się do 100'C. W nocy spada do 20'C i następnego dnia to samo. Bo paru latach (i kilkuset cyklach) większość plastików zacznie pękać. Te z BWM czy Mercedesa też. A jak ktoś kupił chińskie gówno to pewnie wystarczyło pół roku.
W zeszłym roku testowałem przy ok 30'C i pełnym słońcu na zewnątrz temperatury w aucie kamerą termowizyjną. Kierownica i podszybie rozgrzewało się do 72-73'C, drugie takie samo auto obok ale z folią na przedniej szybie miało max 45'C.
Jakim trzeba być kurwa debilem, żeby wyśmiewać radziecką/rosyjską technologię, która przyczyniła się min. do eksploracji kosmosu, rozwoju technologii zbrojeniowej itd. siedząc w kraju, który został przez komuchów ojebany do gołej cegły i może się pochwalić produkcją palet i paprykarzu.
Przecież ruscy całą technologię ukradli z zachodu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów