📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Dobrze gada, polać mu !
Których nie potrzebujemy
za pieniądze, których nie mamy
żeby zaimponować ludziom,
których nie lubimy
których nie lubimy
tds1974 napisał/a:
Korwinistę - przygłupa skazano? O jak przykro...
Ale ty głupi jesteś.Może wyłącz tvn ?
tds1974 napisał/a:
Korwinistę - przygłupa skazano? O jak przykro...
On korwinistą? Nie żartuj człowieku.
up@ Ty masz klapki z oczu zdjęte, bo TVN nie oglądasz. Ale wszystko co Tv republika podaje i inne tego pokroju media, to oczywiście łykasz bezkrytycznie, bo oni nigdy nie naciągają faktów i są najbardziej obiektywni...
Idź w chuj głupi ciulu
sorry up@ up@
Idź w chuj głupi ciulu
sorry up@ up@
"Aby dowiedzieć się kto naprawdę Tobą rządzi, sprawdź po prostu, kogo nie wolno Ci krytykować" - Voltaire
Żydowskie lobby, naprawdę? A nie reptilianie, cykliści, iluminaci i templariusze? Trzeba być mocno ograniczonym żeby powielać te spiskowe schematy. No ale czego się spodziewać po gościu, który inspiruje się nazistowskimi mordercami. Przyjmij tylko do wiadomości, że w II RP (tak samo jak Republice Weimarskiej, bo widzę że jesteś chorzowski, chociaż pewnie na Śląsk to dziadkowie za chlebem przyjechali) Żydzi byli tak liczną grupą etniczną, że szanse na to, żeby w którymś tam pokoleniu Twoja prababka nie spiknęła się z jednym panem Mosze albo Saulem, są minimalne, a więc - jeśli dobrze poszukać to i Tobie, drogi pozbawiony poczucia smaku i jakiejkolwiek myśli, naziolu, można żydowskie geny wyciągnąć. A wtedy to Ty będziesz za ten spisek odpowiedzialny.
Ten koleś zachowuje się jak idiotka którą zgwałcona w trakcie leśnego joggingu - oboje zapuszczają się w rejony gdzie nie ma sensu się zapuszczać i bulwersują się że ponieśli tego konsekwencje.
"Jest to wyrok apelacyjny.......czyli złożyłem apelację"
Zaczyna się 4 rozbiór Polski , żydostwo wykupi naszą ziemię , zrobi kisiel z mózgu łebkom/gimbusom itp . Po prostu kończy się III RP zaczyna 4 ŻP. A najlepsza jest ta banda idiotów która śmieje się z tego gościa i uważa że żydzi to bajka itp ;p pozdro za 20 lat będziemy niewolnikami , do lasu będziecie kupować karnet żeby wejść bo będą należały do obcokrajowców , brawo lemingi !
Teraz pewnie dostane ostrzeżenie za najazd na żydów ,albo usuną mój post , wolność słowa pozdrawiam modów
Teraz pewnie dostane ostrzeżenie za najazd na żydów ,albo usuną mój post , wolność słowa pozdrawiam modów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów