18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Wyrok za pedofilię
BongMan • 2012-09-17, 20:06
Cytat:

Na łączną karę trzech lat i dziewięciu miesięcy bezwzględnego więzienia skazał w poniedziałek Sąd Okręgowy w Nowym Sączu 62-latka, który wykorzystał seksualnie 15 dziewczynek w wieku od 8 do 13 lat.

W trakcie śledztwa mężczyzna nie przyznawał się do winy. Podczas pierwszej rozprawy w poniedziałek przed sądem oskarżony przyznał się do zarzucanych mu czynów. Sąd tego samego dnia ogłosił wyrok.

Prokuratura oskarżała Stanisława B. o to, że w okresie od kwietnia do października 2011 r. w kilku miejscowościach okręgu nowosądeckiego dopuścił się zgwałcenia sześciu małoletnich dziewczynek, oraz o dopuszczenie się przestępstw w postaci innych czynności seksualnych na szkodę ośmiu małoletnich dziewczynek. B. był również oskarżony o naruszenie nietykalności cielesnej innej ze swoich małoletnich ofiar. Prokuratura wnioskowała o karę pięciu lat pozbawienia wolności.

Śledczy uznali, że w chwili popełniania przestępstw 62-latek miał "znacznie ograniczoną zdolność rozpoznania ich i pokierowania swoim postępowaniem", dlatego sąd zastosował nadzwyczajne złagodzenie kary. Stanisław B. ma poddać się leczeniu zaburzeń seksualnych.

Stanisław B. został zatrzymany 27 października 2011 r. i osadzony w areszcie.

Wyrok nie jest prawomocny. Ze względu na dobro pokrzywdzonych dzieci rozprawa toczyła się za zamkniętymi drzwiami.

wiadomosci.onet.pl/regionalne/krakow/mezczyzna-wykorzystujacy-seksualn...

On dostał 3 lata i 9 miesięcy za posuwanie dzieci.
Raper, Metrowy, dostał 2 lata za posiadanie 0,44g marihuany.
Gdzie ja kurwa żyję?
Jedynym pocieszeniem jest fakt, że gościu pewnie szybko zadynda na tygrysie.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
dymion 2012-09-18, 23:14
moje okolice

plum
Zgłoś
diablo5257 2012-09-18, 23:16 2

...
Zgłoś
DiesIrae 2012-09-18, 23:23 1
Zobaczcie sobie na yt dokument "Nie sąd cię skaże pedofilu"(nie chce mi się tu wrzucać ). Bankowo ta parówa nie wyleci już na wolność

You must die I alone am best
Zgłoś
V.A.L.A.K 2012-09-18, 23:29 2
Faper Noster napisał/a:

Świetny plan. A później płaćmy mu odszkodowanie z naszych podatków za krzywdy doznane w więzieniu. Puknij się w głowę.

ciekawe czy jak by ktoś posunął Twoje dziecko, to też byś się tym tak przejmował?

PS. Oczywiście życzę każdemu tutaj, aby tak sytuacja nigdy nie miała miejsca, bez względu na to jak chore panuje tutaj poczucie humoru
Zgłoś
MaGeX 2012-09-18, 23:31
To jakiś jeden pierdolony żart.
3 miesiące za dziewczynkę... 4 lata niecałe... Niektóre po 20 się nie pozbierają, kurwa witamy w Polsce ! ♥
Zgłoś
Pleso93 2012-09-18, 23:31
Słabo mi z bezsilności
Zgłoś
pisuar 2012-09-18, 23:47
Faper Noster nie sraj barszczem. Właśnie o to chodzi - może to są ludzie ze światka przestępczego ale przede wszystkim z zasadami i taki kurwiszon pedofil dostanie za swoje w więzieniu. Poza tym będziemy płacić za odszkodowanie dla niego, pod warunkiem, że wyjedzie z więzienia żywy:)
Zgłoś
Z................y 2012-09-19, 1:01
No takie absurdy tylko w naszym kraju, mam nadzieję że chociaż na rok go przymkną w normalnym więzieniu a nie jakieś klinice to dziadzio sam sobie zapekluje odbyt ze strachu przed kolejną nocą.

P.S Swoją drogą, czy wy ćpuny zawsze musicie wyciągać asa mariuhany z rękawa i ckliwą bajeczkę o jakimś biednym chłopczyku który miał zostać lekarzem a złapano go z paroma okruchami z lufki i dostał dożywocie... bitch please
Zgłoś
~Faper Noster 2012-09-19, 1:36
pisuar napisał/a:

Faper Noster nie sraj barszczem. Właśnie o to chodzi - może to są ludzie ze światka przestępczego ale przede wszystkim z zasadami i taki kurwiszon pedofil dostanie za swoje w więzieniu. Poza tym będziemy płacić za odszkodowanie dla niego, pod warunkiem, że wyjedzie z więzienia żywy:)

Prawo póki co jest przynajmniej w teorii takie samo dla każdego obywatela- czy to burmistrz, ksiądz, menel, czy pedofil. Jeśli zatem obywatela w więzieniu spotka coś złego, odpowiada za to Państwo, również a może przede wszystkim materialnie. Jeśli jak mówisz z tego więzienia wyjedzie nogami do przodu- rodzina ma pełne prawo domagać się od Państwa zadośćuczynienia, bez względu na to jakich okropności musiał się dopuścić by tam trafić. Tak samo jak rodzina zmarłego w wypadku może się ubiegać tego samego od sprawcy tego wypadku.
Sorry, ale nie ja te zasady wymyśliłem.

21 = 3 * 7
Zgłoś
Miguel92 2012-09-19, 2:06 12
Polecam, dobry dokument:

cz.1:

cz.2:

cz.3:
Zgłoś
pakicito 2012-09-19, 7:07
popełnić mu samobójstwo i z głowy
Zgłoś
Galu87 2012-09-19, 7:55 1
Ja się pytam po co taki człowiek żyje, no po co.... trzeba wyrywać chwasty :/
Zgłoś
filipsworks 2012-09-19, 9:16
Te 13stki to jeszcze bym zrozumiał, bo nie każda w tym wieku to dziecko, ale z tymi, co poniżej to już się trochę zagalopował...
Zgłoś
wessoly 2012-09-19, 9:26
Tylko, że pedofile nie trafiają na blok z "normalnymi" więźniami, tylko na tzw. ochronkę. Tam siedzą, pedofile, gwałciciele i wszyscy ze znikomą szkodliwością czynu, więc nie wyhuśtają takiego na tygrysie. Film "Symetria" to bajka, a sytuacja w nim pokazana to bajka nad bajki.
Zgłoś
SrogiSrom 2012-09-19, 10:18
Co wy macie do pedofilii !?@! gejów i lezby lubicie a macie coś do pedofilii? gdzie wasza tolerancja

Jaruzelski krulem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów