Cytat:
Na łączną karę trzech lat i dziewięciu miesięcy bezwzględnego więzienia skazał w poniedziałek Sąd Okręgowy w Nowym Sączu 62-latka, który wykorzystał seksualnie 15 dziewczynek w wieku od 8 do 13 lat.
W trakcie śledztwa mężczyzna nie przyznawał się do winy. Podczas pierwszej rozprawy w poniedziałek przed sądem oskarżony przyznał się do zarzucanych mu czynów. Sąd tego samego dnia ogłosił wyrok.
Prokuratura oskarżała Stanisława B. o to, że w okresie od kwietnia do października 2011 r. w kilku miejscowościach okręgu nowosądeckiego dopuścił się zgwałcenia sześciu małoletnich dziewczynek, oraz o dopuszczenie się przestępstw w postaci innych czynności seksualnych na szkodę ośmiu małoletnich dziewczynek. B. był również oskarżony o naruszenie nietykalności cielesnej innej ze swoich małoletnich ofiar. Prokuratura wnioskowała o karę pięciu lat pozbawienia wolności.
Śledczy uznali, że w chwili popełniania przestępstw 62-latek miał "znacznie ograniczoną zdolność rozpoznania ich i pokierowania swoim postępowaniem", dlatego sąd zastosował nadzwyczajne złagodzenie kary. Stanisław B. ma poddać się leczeniu zaburzeń seksualnych.
Stanisław B. został zatrzymany 27 października 2011 r. i osadzony w areszcie.
Wyrok nie jest prawomocny. Ze względu na dobro pokrzywdzonych dzieci rozprawa toczyła się za zamkniętymi drzwiami.
wiadomosci.onet.pl/regionalne/krakow/mezczyzna-wykorzystujacy-seksualn...
On dostał 3 lata i 9 miesięcy za posuwanie dzieci.
Raper, Metrowy, dostał 2 lata za posiadanie 0,44g marihuany.
Gdzie ja k🤬a żyję?
Jedynym pocieszeniem jest fakt, że gościu pewnie szybko zadynda na tygrysie.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
U mnie na osiedlu mieszkał koleś co swojego pięcioletniego synka posuwał, teraz jakoś powinien wrócić z "wczasów".
x................d
2012-09-19, 10:25
Swoją drogą w tym wieku jeszcze fajka staje?
k................l
2012-09-19, 10:33
powinni zrobic rejestr pedofilow ktory by byl ogolnie dostepny do wgladu, moge sie zalozyc ze powstalyby grupy ludzi (np ojcow tych dzieci) ktore zajely by sie notorycznym gnebieniem i rozpie*dalaniem tych zboczencow....mialby taki na oknach napisane "tu mieszka pedofil" albo lepiej.... wytatuowane na czole...."gwalcilem dzieci", nie maja prawa rzadac wolnosci i akceptacji w spoleczenstwie, a rzadaja ci ktorzy za rok czy tam dwa wychodza w wyniku zawieszenia kary smierci z 88'...maja pretensje ze panstwo nie moze im zapewnic normalnego funkcjonowania, a kto zapewni ofiarom normalna psychike? wlasnie... mam nadzeje ze na kazdym takim czlowieku zostanie wykonany samosąd
a tak w ogole to wejdzcie sobie na rozne fora dla kobiet, o psychologii czy poradach... ile kobiety wypowiada sie ze przez zly dotyk, nawet "delikatne molestowanie" w wieku 10 czy 12 lat ma zje*ana psychike w wieku 20-25-30 lat i nie jest w stanie ufac ludziom, stworzyc udanego zwiazku, zblizyc sie z facetem czy ma gleboka depresje... a co dopiero osoba ktora byla ofiara gwaltu? :< ten facet z artykulu powienien pierwsze cos miec obciete jaja, wykrwawic sie troche a potem dostac kulke w leb
E................s
2012-09-19, 10:59
korpal napisał/a:
.... ten facet z artykulu powienien pierwsze cos miec obciete jaja, wykrwawic sie troche a potem dostac kulke w leb
Kara śmierci to zbyt proste rozwiązanie za takie czyny, tak ja uważam. Powinno się takich skazywać na dożywocia w 'normalnych' więzieniach ze zwykłymi skazańcami + 25 lat przymusowych prac, niech nawet w kamieniołomie przykuci łańcuchami pracują. Takie zwierzęta się nie zmienią, więc niech do końca swego życia przeżywają piekło.
x................d
2012-09-19, 11:18
Exceles napisał/a:
Kara śmierci to zbyt proste rozwiązanie za takie czyny, tak ja uważam. Powinno się takich skazywać na dożywocia w 'normalnych' więzieniach ze zwykłymi skazańcami + 25 lat przymusowych prac, niech nawet w kamieniołomie przykuci łańcuchami pracują. Takie zwierzęta się nie zmienią, więc niech do końca swego życia przeżywają piekło.
Mając dożywocie, prędzej czy pozniej wymyśli sposob zeby odebrać sobie życie w celi, bez jakiegoś specjalnego nadzoru marnie widze te 25 lat prac.
lohan napisał/a:
dziwie sie rodzicom tych dziewczynek...
jakby jedna z nich byla moja corka to bym smiecia rozczlonkowal...
pierwsze palce, rece, nogi, oczy, uczy, az by sam korpus zostal, wiadomo wszystko na zywca, zeby odczuwal bol.
H🤬ja bys zrobił, i dobrze o tym wiesz.A nawet jak to bys poszedł na dluzsza odsiadkę niz ten Koleś.Emocje przesłaniają ci racjonalizm .Ale kara w h🤬j nieadkekwentna, do przestepstwa
takie rzeczy to tylko w Polsce....
i.sadistic.pl/pics/ad192a1c757a.jpg
u................k
2012-09-19, 12:22
BongMan, znowu dowcip ci się nie udał.
P................e
2012-09-19, 14:08
A czemu miał dostać więcej? Ten brudny raper to na pewno recydywę miał, a ten może zbłądził, gówniary pokłamały i ma teraz życie sp🤬olone.
ma ktoś broń, choćby kuszę?
Takie cioty powinno się od razu pozbawiać ptaka i jąder, najlepiej strzałem z jakiejś broni palnej, a potem zaganiać do katorżniczej roboty w kamieniołomie, gdzie, zakuci w łańcuchy, pracowaliby od rana do wieczora, aż by zdechli. Nikt by po ścierwach nie płakał.
G................t
2012-09-22, 20:59
A miny w Afganistanie czekają... po co narażać saperów.
Teraz płaczą, że żyć się nie chce i się tną, a co myślą, że dziecku które przeżyje taką traumę chce się żyć? Gnoić chwasty bez przerwy, nigdy wyrywać! Niech żyją życiem jakie sobie wybrali i poznają, że cienka granica między ofiarą, a oprawcą. Zero litości.
Kastrować, tatułować na czole "pedofil" , pozbawić gościa prawa do nietykalności itp, żeby każdy mógl bezkarnie pokazać facetowi co o nim myśli, nawet jak da radę wyjść o własnych siłach z więzienia to wszyscy będa wiedzieli co i jak.
W ogóle przydało by się w Polsce zreformować więziennictwo. Dla młodych, zagubionych, którzy tam ukradli coś ale jeszcze jakoś rokują na przyszłość, więzienia z jakimiś zajeciami połączonymi z pracą i nauką jakiegoś pożytecznego zawodu, niech budują drogi, naprawiają samochody albo coś w ten deseń w ranach wyroku, wyjdą będą mieli od czego zacząć uczciwe życie.
Dla reszty proponuje przystosować jakieś opuszczone kopalnie, sporo ich na śląsku, powrzucać ich tam i tylko co rano patrzec ile im sie udało jakiegoś węgla wykopac albo czegos i za tyle im tam żarcia przez szyb opuszczać. Nie kosztowali by za dużo a i dobry odstraszający przyklad by był.