18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
evilmatt 2012-08-27, 5:51 1
Ja tam bym przeszedł od słów do czynów gdyby mi takich 3 znających życie ulicy i ciągle pierdolących o honorze( ) bydlaków wjebało na chate, a potem bym był znienawidzony przez ich mamusie, bo im grzecznych synków odjebałem.
Zgłoś
Cyrk 2012-08-27, 5:57 16
Ta firma to 3 koksów na jednego chudziaka? No to faktycznie jest się czym pochwalić. A ten "nie strasz mnie, bo ..." to największa cipa z teledysku. Sam się bał załatwić swoje sprawy to zaprosił swoich kochanków, żeby mu pomogli. Ścierwo...
Zgłoś
sauerps 2012-08-27, 6:31 3
kurwy bez honoru i kozaki z dupy... nakręcili sobie filmik żeby sie chwalić jacy to z nich gangsterzy. Żałosne
Zgłoś
kuczyk 2012-08-27, 6:49 1
A niech powybijaja sie nawzajem
Zgłoś
killer1678 2012-08-27, 7:15
Dla mnie szok , 2012 rok i takie rzeczy ....

Ehh szkoda słów ...
Zgłoś
ozymandiusz 2012-08-27, 7:43 6
a ktoś z was w ogóle to oglądał z dzwiękiem? z filmiku wynika, że koleś groził jednemu, że go zadźga. dlatego wpadli mu na chatę i spuścili wpierdol.

nie jest to metoda cywilizowana ale nie wyobrażam sobie żeby po takim wpierdolu groził im drugi raz.
Zgłoś
tigerqaz 2012-08-27, 7:45 17
Pokaż mordę było najlepsze heh a sami nie pokazali wiedziałbym chociaż kogo unikać a teraz się boję że do mnie też zajrzą i zrobią to co na filmiku najgorsze... lukną mi do szuflady :/
Zgłoś
B................i 2012-08-27, 8:02 1
A później nawijają, "jestem porządny, jestem z zasadami"
Zgłoś
Jowej 2012-08-27, 8:18
ozymandiusz teraz nie będzie groził teraz po prostu to zrobi ;D
Zgłoś
Czajol3 2012-08-27, 8:46
... nosz ja pier..le - mniejszego już nie było do bicia?
Zgłoś
morela 2012-08-27, 9:16 7
sauerps napisał/a:

kurwy bez honoru i kozaki z dupy... nakręcili sobie filmik żeby sie chwalić jacy to z nich gangsterzy. Żałosne

Zgłoś
mblbn 2012-08-27, 10:09
bardzo rozbudowany słownik i wyśmienita sztuka negocjacji
Zgłoś
PawełGM 2012-08-27, 10:18 2
Ci imbecyle są idealną pożywką dla przeciwników rasizmu. Udowadniają, że nawet biała rasa może być zjebana. Popierający ich rownież.
Zgłoś
vatherland 2012-08-27, 10:39
Grupą na jednego to i ja bym mógł, widać że ta firma z dupy to honor w ich języku stoi obok kurw, którymi tak ochoczo rzucają by zamaskować braki w słownictwie. Gościu mógł się obronić rzucając jakieś mądre słowo np SUBIEKTYWIZM - założę się, że garnki by się im poprzepalały i gościu byłby cały.
Zgłoś
w................9 2012-08-27, 10:41
pokson napisał/a:

Jak to bywa, w internecie kozak a po wjeździe na chatę już inaczej sie zachowuje. Każdy hejter powinien sie zapoznać z tym nagraniem zanim zacznie cokolwiek pierdolić. A gimbazjum to powinno ten filmik codziennie przed wyjściem do szkoły 20 razy obejżeć. A jak dalej nie potrafią wyciągnąć wniosków to zapytać rodziców....

"Obejżeć"
Wychowanek firmy pokazał poziom swojej ortografii.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem