📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ja tam bym przeszedł od słów do czynów gdyby mi takich 3 znających życie ulicy i ciągle pierdolących o honorze( ) bydlaków wjebało na chate, a potem bym był znienawidzony przez ich mamusie, bo im grzecznych synków odjebałem.
Ta firma to 3 koksów na jednego chudziaka? No to faktycznie jest się czym pochwalić. A ten "nie strasz mnie, bo ..." to największa cipa z teledysku. Sam się bał załatwić swoje sprawy to zaprosił swoich kochanków, żeby mu pomogli. Ścierwo...
kurwy bez honoru i kozaki z dupy... nakręcili sobie filmik żeby sie chwalić jacy to z nich gangsterzy. Żałosne
a ktoś z was w ogóle to oglądał z dzwiękiem? z filmiku wynika, że koleś groził jednemu, że go zadźga. dlatego wpadli mu na chatę i spuścili wpierdol.
nie jest to metoda cywilizowana ale nie wyobrażam sobie żeby po takim wpierdolu groził im drugi raz.
nie jest to metoda cywilizowana ale nie wyobrażam sobie żeby po takim wpierdolu groził im drugi raz.
Pokaż mordę było najlepsze heh a sami nie pokazali wiedziałbym chociaż kogo unikać a teraz się boję że do mnie też zajrzą i zrobią to co na filmiku najgorsze... lukną mi do szuflady :/
A później nawijają, "jestem porządny, jestem z zasadami"
sauerps napisał/a:
kurwy bez honoru i kozaki z dupy... nakręcili sobie filmik żeby sie chwalić jacy to z nich gangsterzy. Żałosne
Ci imbecyle są idealną pożywką dla przeciwników rasizmu. Udowadniają, że nawet biała rasa może być zjebana. Popierający ich rownież.
Grupą na jednego to i ja bym mógł, widać że ta firma z dupy to honor w ich języku stoi obok kurw, którymi tak ochoczo rzucają by zamaskować braki w słownictwie. Gościu mógł się obronić rzucając jakieś mądre słowo np SUBIEKTYWIZM - założę się, że garnki by się im poprzepalały i gościu byłby cały.
pokson napisał/a:
Jak to bywa, w internecie kozak a po wjeździe na chatę już inaczej sie zachowuje. Każdy hejter powinien sie zapoznać z tym nagraniem zanim zacznie cokolwiek pierdolić. A gimbazjum to powinno ten filmik codziennie przed wyjściem do szkoły 20 razy obejżeć. A jak dalej nie potrafią wyciągnąć wniosków to zapytać rodziców....
"Obejżeć"
Wychowanek firmy pokazał poziom swojej ortografii.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów