📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Otwiera mama: Tak słucham Panów ?
My do Pani syna
Mama: A co będziecie robić jeżeli można zapytać... ?
Aaaaa taka mała imprezka zapoznawcza
Mama: Miło mi, że w końcu syn znalazł kolegów.... właśnie siedzi w pokoju. Proszę tam iść - schodami do góry.
Dziękujemy ale my tylko na chwile za 10 minut będziemy wychodzić.
Swoją drogą tak ode Mnie dostał karę bo groził- tak to jest jak się komuś za dużo wydaje, ale też jest druga strona medalu.... Przecież on miał z 16 lat góra a dostał wpierdol gorszy niż jeden mój kumpel z osiedla w bójce na mieście... Przynajmniej młody się nauczy i pewno już kompa nie dotknie
My do Pani syna
Mama: A co będziecie robić jeżeli można zapytać... ?
Aaaaa taka mała imprezka zapoznawcza
Mama: Miło mi, że w końcu syn znalazł kolegów.... właśnie siedzi w pokoju. Proszę tam iść - schodami do góry.
Dziękujemy ale my tylko na chwile za 10 minut będziemy wychodzić.
Swoją drogą tak ode Mnie dostał karę bo groził- tak to jest jak się komuś za dużo wydaje, ale też jest druga strona medalu.... Przecież on miał z 16 lat góra a dostał wpierdol gorszy niż jeden mój kumpel z osiedla w bójce na mieście... Przynajmniej młody się nauczy i pewno już kompa nie dotknie
że dostał wpierdol za napinki w necie? Ja jebię! stało się!
Dajcie namiary, gdzie można ową firmę nająć, mam ok 3000 userów do uciszenia
Dajcie namiary, gdzie można ową firmę nająć, mam ok 3000 userów do uciszenia
Zadźgam Was wszystkich!!!
Tylko jak zrobicie mi wjazd na chate to przynieście browary, ale nie wylewajcie jak te cioty na filmiku, jakoś się wtedy dogadamy
Tylko jak zrobicie mi wjazd na chate to przynieście browary, ale nie wylewajcie jak te cioty na filmiku, jakoś się wtedy dogadamy
Kiedyś miałem podobną sytuację, tyle, że u mnie było 4 i wpadli w odwiedziny nie przez hejty w internecie... Tak się składa, że z osiedla pojechali prosto na oiom, po chwili, ze mnie jednego było 40 typa pod blokiem, większości nie znałem
Wpadają komuś na chatę, robią burdel, napierdalają typa i to nagrywają! Mało tego, oni chcą to wsadzić do jakiegoś teledysku... No idioci jakich jeszcze nie było! Chciałem porównać tą sytuacje do innej, ale nie znalazłem odpowiedniej o podobnym natężeniu idiotyzmu. Weź kamerę i nagraj jak popełniasz przestępstwo.
Wsadź to do internetu i później teledysku aby pokazać masom ludzi jaki tępy jesteś, bo policja na pewno nie zainteresuje się pobitym typem. Czasami mi się wydaję, że oni robią tak specjalnie. W jakiś sposób wiedzą, że ich popularność się kończy to starają się ją uratować ostatnimi podrygami idiotyzmu. A tak w ogóle ta cała firma to banda wielkich, zepsutych bachorów. Bardzo łatwo się denerwują jak coś nie idzie po ich myśli i nienawidzą jakiejkolwiek formy krytyki. "Możesz komentować, ale tylko pozytywnie! A jak nie będziesz komentować tak jak chcemy to zrobimy ci wjazd na chatę jak tamtemu typowi w teledysku".
Przynajmniej wiem kogo unikać jeśli wiem, że ten ktoś słucha Firmy.
Wsadź to do internetu i później teledysku aby pokazać masom ludzi jaki tępy jesteś, bo policja na pewno nie zainteresuje się pobitym typem. Czasami mi się wydaję, że oni robią tak specjalnie. W jakiś sposób wiedzą, że ich popularność się kończy to starają się ją uratować ostatnimi podrygami idiotyzmu. A tak w ogóle ta cała firma to banda wielkich, zepsutych bachorów. Bardzo łatwo się denerwują jak coś nie idzie po ich myśli i nienawidzą jakiejkolwiek formy krytyki. "Możesz komentować, ale tylko pozytywnie! A jak nie będziesz komentować tak jak chcemy to zrobimy ci wjazd na chatę jak tamtemu typowi w teledysku".
Przynajmniej wiem kogo unikać jeśli wiem, że ten ktoś słucha Firmy.
zygi0808 napisał/a:
Takie opowiastki to możesz wkręcać swojej siostrze, a nie poważnym ludziom...Kiedyś miałem podobną sytuację, tyle, że u mnie było 4 i wpadli w odwiedziny nie przez hejty w internecie... Tak się składa, że z osiedla pojechali prosto na oiom, po chwili, ze mnie jednego było 40 typa pod blokiem, większości nie znałem
Oto cała ta durnowata firma. Zwykli prostacy i bandyci...
Ja bym ich na policje podał. Jest nagranie jako dowód.
Ich najlepszy argument na wszstko to "Kurwa"
Ja jestem z Krakowa i w sumie racja że Firma to tu rozpierdol robiła, pewnie nadal robi choć większość to już stare byki ;d
No i dorwali Kaliego ...
ScrappyCoco napisał/a:
Takie opowiastki to możesz wkręcać swojej siostrze, a nie poważnym ludziom...
hahahha, że niby na sadisticu poważni ludzie? teraz tutaj to większość osób z gimnazjum wyzywająca innych od ludzi z gimnazjum i w dodatku robią z siebie wielkich sadystów i rasistów, komu by tu nie wpierdolili i słuchają tylko zajebistej muzyki, a reszta jest chujowa...
Co do filmiku to widocznie ktoś trzyma się w złych grupach, oni raczej do każdego do domu nie wchodzą i nie napierdalają... Jeśli ktoś nie szuka afery z takimi debilami jak na filmiku to ich nie znajdzie, proste. No ewentualnie jeśli te głąby wyjdą spod swoich klatek na miasto...
Ynteligencja, haha! Tak hip hop wychowuje swoje dzieci. Dali filmik do neta bo myślą, że są bezkarni:P W sumie Byli pokrzywdzeni, bo groźby słowne też są karalne:) Ciekawe czy sprawa jest już w prokuraturze:P
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów