Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Grubasek świetny, stoi jak pizda i patrzy, pewnie zapytał czy jeszcze ładowarkę ma przynieść
Dokładnie, zamiast podbiec i filca na ryj mu wypłacić jak leżał.
Grubasek świetny, stoi jak pizda i patrzy, pewnie zapytał czy jeszcze ładowarkę ma przynieść
Przeciez to jakis dzieciak z plecakiem debile.
jakis dzieciak z plecakiem
Jego rówieśnicy w tamtych rejonach dokonują napadów, gwałcą i zabijają i to wszystko niejednokrotnie bez plecaków
Jaki dzieciak ??? W tamtym rejonie, to dorosły facet, któremu został max 10 lat życia .....
Eee nie gadaj... Jak byłem gówniarzem jakieś 5-7lat mnie czterech z 8-mej klasy zaczepiało... Odszedłem kawałek pozbierałem kamienie i tego, który mnie najbardziej atakował trafiłem w głupi łeb. Koleś z zakrwawionym baniakiem uciekł do chaty rycząc, a reszta się schowała... Poszedłem sobie do domku... Oczywiście później ruszyła cała maszyna "Nie wolno rzucac kamieniami, mogłeś mu wybić oko, etc". Może wyszedłem na napastnika, ale każdy wiedział kto się zaczynał. Pamiętam jak pokazywali sobie te śmieszne "bicepsy", a dziecko z kamykami rozbiło ten "gang zakapiorów". Dlatego gruby na filmie jak wyżej napisali mógł ruszyć tłusta dupę chociaż wyszarpnąć komórkę czy zniszczyć mu ten kibel
Eee nie gadaj... Jak byłem gówniarzem jakieś 5-7lat mnie czterech z 8-mej klasy zaczepiało... Odszedłem kawałek pozbierałem kamienie i tego, który mnie najbardziej atakował trafiłem w głupi łeb. Koleś z zakrwawionym baniakiem uciekł do chaty rycząc, a reszta się schowała... Poszedłem sobie do domku... Oczywiście później ruszyła cała maszyna "Nie wolno rzucac kamieniami, mogłeś mu wybić oko, etc". Może wyszedłem na napastnika, ale każdy wiedział kto się zaczynał. Pamiętam jak pokazywali sobie te śmieszne "bicepsy", a dziecko z kamykami rozbiło ten "gang zakapiorów". Dlatego gruby na filmie jak wyżej napisali mógł ruszyć tłusta dupę chociaż wyszarpnąć komórkę czy zniszczyć mu ten kibel
Tak jest zawsze w szkole ,że najgorzej ma ofiarą a nie ten który się zaczynał.
co wy pierdolicie, przeciez typowi nawet mu sie nie udalo wyrwac tego telefonu czy czegos tam, dzieciak go trzyma w prawej rece dalej, chlop sie od razu wykurwil na gebe i tylko jakas poduche spod dupy zebral z podlogi
Sam w wieku 10 lat zajeblem innemu dzieciakowi rurka bo mnie oplul i karetka go zabrala ale nie kazdy dzieciak ma to "cos" + wychowanie robi swoje.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów