📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Jak kiedyś pojadę do Azji to będę cały czas siedział w hotelu, aż strach na ulicę wyjść tego nauczył mnie sadistic
Stefanno napisał/a:
tego nauczył mnie sadistic
zapomniałeś jeszcze o sprawdzaniu zawartości majtek azjatyckich dziewcząt przed zaproszeniem ich na drinka...
Stefanno napisał/a:
Jak kiedyś pojadę do Azji to będę cały czas siedział w hotelu, aż strach na ulicę wyjść tego nauczył mnie sadistic
Ja w ogóle do Azji nie pojadę
Janusz_k napisał/a:
Ja w ogóle do Azji nie pojadę
Pewnie Janusz. Posiadacze tego zacnego imienia nie jeżdżą do Azjii tylko nad polskie morze a ci bogatsi do Egiptu lub Tunezji
Z czego dodajecie?
Lobo24 napisał/a:
Przepraszam, że offtopuję ale odkąd liveleak (uwielbiane przez wszystkich) padło lekko wieje tu nudą.
Z czego dodajecie?
a czy dobry wędliniarz oddaje za darmo swoje przepisy, receptury i triki?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów