📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Pijany w autobusie w Rosji...hmmm... zasadniczo mógł być to nawet i kierowca.
Cytat:
Rzecz dzieje się w Rosji lub na Ukrainie
to kierowca musiałby wyjebać wszystkich a ten akurat pewnei był trzeźwy
powinno sie tak wszedzie robic nawet w polsce... kazdego menela powinno sie na zbity ryj wyjebac z komunikacji miejskiej, na huj zaplacilem tyle kasy za karte miejska zeby wdychac smrod takiego brudasa ? w ogole za alkoholizm bym zabijal ale coz...
...
2.3.1 Kierowca autobusu ma prawo usunąć pasażera, który swoim zachowaniem wzbudza odrazę i niechęć innych pasażerów. W przypadku gdy pasażer jest agresywny w stosunku do kierowcy autobusu bądź pasażerów, kierowca może poinformować o sytuacji dyżurnego bądź policję albo może samemu podjąć próbę usunięcia agresywnego pasażera z autobusu.
...
... czytaj -> kierowca ci spuści wpierdol jak będziesz jechał w autobusie na przykład z kutasem na wierzchu ...
taki tam regulamin
2.3.1 Kierowca autobusu ma prawo usunąć pasażera, który swoim zachowaniem wzbudza odrazę i niechęć innych pasażerów. W przypadku gdy pasażer jest agresywny w stosunku do kierowcy autobusu bądź pasażerów, kierowca może poinformować o sytuacji dyżurnego bądź policję albo może samemu podjąć próbę usunięcia agresywnego pasażera z autobusu.
...
... czytaj -> kierowca ci spuści wpierdol jak będziesz jechał w autobusie na przykład z kutasem na wierzchu ...
taki tam regulamin
Porządny kierowca. Ciekawy zbieg okoliczności, że akurat dzisiaj jechałem z takim delikwentem, co sobie krwawiące strupy z nosa wyciągał. W sumie był grzeczny i tylko browarka spijał (którego potem wywrócił), no ale żeby takie sceny odwalać to mógł poczekać aż wysiądzie.
Jeździ też po trójmieście jeden taki bezdomny co wali od niego gównem na 3 metry (albo i więcej). Ten to nie musi się martwić o ścisk w godzinach szczytu. Zawsze na około niego jest "bezpieczna" strefa. Ludzie po prostu od niego uciekają gdzie tylko się da.
Jeździ też po trójmieście jeden taki bezdomny co wali od niego gównem na 3 metry (albo i więcej). Ten to nie musi się martwić o ścisk w godzinach szczytu. Zawsze na około niego jest "bezpieczna" strefa. Ludzie po prostu od niego uciekają gdzie tylko się da.
Szału nie ma, dupy nie urywa.
To na pewno Ukraina, rok temu jechałem takiem żółtym czymś. Kursują co godzine od granicy, Medyka-Lwów. Trafiłem na akcje gdzie 2 Ukraińców zaczęło się bić, kierowca dał po hamulcach, coś popierdolił i wszyscy grzecznie usiedli i pojechaliśmy dalej. Co jak co ale jak ktoś ma przed sobą wizje zapierdalać na nogach to woli się uspokoić...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów