📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Początki zawsze są trudne, ten koleś już wie żeby się nie brać za produkcje granatów
Nie było, ale i tak do pieca.
To jest właśnie ta magiczna granica Darwina, gdy ktoś ma na tyle wysokie IQ by zrobić wyrzutnię dzięki instrukcji z neta ale zbyt niskie by posłużyć się nią bez robienia krzywdy sobie lub/i otoczeniu.
Tyle filmów w internecie, nauka w szkole, obserwacja życia, a te głąby i tak się niczego nie są w stanie nauczyć. Kurwa jego mać.
No debil, ale trzeba przyznać że konstrukcje zrobił dobrze sądząc po odrzucie i dźwięku.
Ja dużo z tym kiedyś eksperymentowałem, jedne konstrukcje były lepsze, inne gorsze ale nie zapomnę jak kumpel zapomniał dokręcić pokrywy od tyłu i w jaja dostał
Ja dużo z tym kiedyś eksperymentowałem, jedne konstrukcje były lepsze, inne gorsze ale nie zapomnę jak kumpel zapomniał dokręcić pokrywy od tyłu i w jaja dostał
kurwa oglądam filmik a tu reklama schodów
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów