mało brakowało
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
mało brakowało
też mam czasem ogolić nogi lepiej mieć ogolone nogi jak pedał niż wyglądać w spodenkach jak king kong yyy a co do filmu ślicznie pierdolneło
nie da się wdytować wiec napisze ,,też mam ochote czasem..." tak powinno być
nie da się wdytować wiec napisze ,,też mam ochote czasem..." tak powinno być
Powiem tak:
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Pan Mularz napisał/a:
Powiem tak:
Hehe, święte słowa. Dobrze to wymyśliłeś.
Dlaczego napisał/a:
nie ma piwa bo nogi goli...
btw siodełko wieśniaku a nie siadełko ;[
Kto tu jest wieśniak? Się siada czy sioda? Znając twoje wieśniackie usposobienie to to drugie.
Cytat:
Kto tu jest wieśniak? Się siada czy sioda? Znając twoje wieśniackie usposobienie to to drugie.
Twoją głupote może przyćmić tylko wieśniactwo gimbusów z filmiku....
Koli_fanklub napisał/a:
Słyszałeś mądralo o czymś takim jak siodło?
A tekst o głupocie i wszechświecie powiedział A. Einstein ale mularz nie wie co to jest cudzysłów.
Totalna anihilacja - Smierć Kutas i obdukcja
Velture napisał/a:
Powalający argument. Na poziomie moherowej obrończyni krzyża. Prezes na pewno jest z ciebie dumny pisorze.
Twoją głupote może przyćmić tylko wieśniactwo gimbusów z filmiku....
szkoda że w głowę mu się nie wbiła ta sztyca
Samilo napisał/a:
Słyszałeś mądralo o czymś takim jak siodło?
A tekst o głupocie i wszechświecie powiedział A. Einstein ale mularz nie wie co to jest cudzysłów.
A ty słyszałeś o czymś takim jak siadło?
Co ty wyjeżdżasz z jakimś Entanem? To twój koleś? Jak on pierwszy powiedział to udowodnij. Jakiś filmik, post na forum. Póki co widzę, że Pan Mularz to wymyślił.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów