Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ewidentna wina kierowcy samochodu. Patrz w lusterka motocykle rozbijają się wszędzie.
Widze ze sami motorsi w komentarzach, znawcy k🤬ajegomać.
1300 ccm w Hayabusa to naprawdę potęga po małych przeróbkach mają po 240KM
seryjnie 205 KM z SRAD przy 9800 obr / min.
Ale co ja pisze .......
a tak dla podkreślenia
1300 ccm w Hayabusa to naprawdę potęga po małych przeróbkach mają po 240KM
seryjnie 205 KM z SRAD przy 9800 obr / min.
Ale co ja pisze .......
a tak dla podkreślenia
Czy serwer sadistica stoi k🤬a na 50 letnim Pegasusie? Film 0:17 wczytuje się k🤬a ponad 2 minuty.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie