📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
A jak jebnie w bandę i zrobi się ogień, to wtedy będzie zabawa niestety ciepła głowa i ciepłe piwko
@Płeć Rebeliant_ZPF
Jechałeś kiedyś kolego 350km/h, ja też nie.
Najwięcej jechałem 260 ,na prostej, pustej autostradzie.
Oni tam jeżdżą o 100 szybciej, po łukach i wyprzedzają innych jadących z podobną prędkością.
Oni tam jeżdżą o 100 szybciej, po łukach i wyprzedzają innych jadących z podobną prędkością.
^^ co nie zmienia faktu, że dla wielu osób jest to cholernie nudne. Bywałem na meczach NHL i NBA i gdyby nie to, że jankesi robią wokół całości show i nieźle się przy tym bawią, to same rozgrywki (szczególnie gdy siedzisz wysoko na trybunach) potrafią się dłużyć.
już raz mnie zaprosili.
football amerykański jest spoko, ale jednak lepsze rugby
Józef Piłsudski
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Akurat curling mi się podoba bo mam nerwicę natręctw i podnieca mnie precyzyjne napierdalanie krążkami. Tak samo kręgle. Ale ze sportów to najbardziej jestem za bohurtem. Gdyby tak jeszcze ponarzekać..
Dlaczego nikt nie wspomina jakim pedalstwem stała się piłka nożna, a wszystkie kluby piłkarskie to ciota i chuj?
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Dlaczego nikt nie wspomina jakim pedalstwem stała się piłka nożna, a wszystkie kluby piłkarskie to ciota i chuj?
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
wilkoala napisał/a:
@Płeć Rebeliant_ZPF
Jakie auto przerobiłeś?
O chuj wam chodzi? Trybuny pełne a tam na oko to kilka naszych Stadionów Narodowych przyszło i zapłaciło by oglądać i dobrze się bawić. USA to chuje ale bawić się lubią na bogato i to w nich doceniam.
SirMajkel napisał/a:
typowy sport spasłego narodu tak samo jak baseball, football czy te inne ich wymysły gdzie jedna rozgrywka trwa prawie cały dzień. Nic tylko siedzieć, żreć i pić.
No fakt. Takie bieganie po plycie stadionu ma meczu ligowym to jest dopiero cos!!!
O! Albo ustawki! Ustawki po meczu to jest prawdziwy wyczyn.
Albo takie skoki narciarskie. stanie na mrozie i wlepianie gal w monitor w oczekaniu na tego jedngo, jedynego. I to wszystko tylko w 4 godziny - to jest prawdziwy sport.
Wspomnialem juz o boksie i galach narodowych...?
O ja pierdolę, już się zaczęła biegunka słowna idiotów przekrzykujących się, który sport jest lepszy. Jeden lubi pływanie synchroniczne, inny rugby, a jeszcze inny rzut młotem i chuj komu do tego. A jeszcze lepiej jak ktoś uprawia jakikolwiek sport.
Lepsze to niż jakaś zjebana piłka nożna gdzie 11 pedałów biega 1,5h za kulką jak dzieci na podwórku.
Tutaj przynajmniej masz maszyny i możliwość, że ktoś umrze.
Tutaj przynajmniej masz maszyny i możliwość, że ktoś umrze.
I tak najgorsza jest koszykówka. Kilku murzynów biega za piłką i się cieszą że udało im się ją wsadzić w kółeczko. Zaprawdę fascynujące
Jazda w kółko, zawsze śmieszy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów