idioci, wszędzie takich można spotkać
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:18
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
idioci, wszędzie takich można spotkać
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ten co nagrywal jechalby normalnie to by nie musieli wyprzedzac... janusze z kamerkami prowokuja jada jak sieroty wtedy maja material zeby zablysnac
jondek napisał/a:
ten co nagrywal jechalby normalnie to by nie musieli wyprzedzac... janusze z kamerkami prowokuja jada jak sieroty wtedy maja material zeby zablysnac
co Ty piszesz?!
jest 50 jadę prawie 70 - tyle w temacie
sprowokowałem go do takiego działania dobre
Ja pierdole, przez te jebane kamerki aż strach jeździć bo jakiś janusz może wrzucić mnie do internetów.
Na serio to normalna sytuacja na naszych drogach, kolesie złamali przepisy ale czy wywołali jakieś zagrożenie na drodze?
Chyba każdemu zdarzyło się wyprzedać na podwójnej ciągłej, albo wyprzedzić kilku staruszków żeby nie tracić prędkości i wlec się za nimi.
Na serio to normalna sytuacja na naszych drogach, kolesie złamali przepisy ale czy wywołali jakieś zagrożenie na drodze?
Chyba każdemu zdarzyło się wyprzedać na podwójnej ciągłej, albo wyprzedzić kilku staruszków żeby nie tracić prędkości i wlec się za nimi.
jechał jak pizda to go wyprzedzili... Może ciągnęli się za nim już kupę czasu, a strażnik szosy potrafi być na dłuższą metę irytujący...
Nie żebym bronił łamania przepisów ale tak jak tych którzy w ten sposób łamią przepisy nie znoszę pizd co na 90 czy 70 jadą 40-50km/h
Nie żebym bronił łamania przepisów ale tak jak tych którzy w ten sposób łamią przepisy nie znoszę pizd co na 90 czy 70 jadą 40-50km/h
Twoja kamerka FullHD jest tak chujowa, że ledwo znalazłem miejsce nagrania. Dla potomnych: 51.8277215 20.8802505
Teraz strzelmy szybką analizę. Ty jedziesz 60, a na mapie widać drogę typowo wiejską, równą jak stół bez terenu zabudowanego, czyli ograniczenie 90km/h (tj ~105km/h na liczniku). Ograniczenie do 50km/h jest z racji wiaduktu, a gość lecący za Tobą nie chciał awaryjnie hamować (Ty jechałeś licznikowe 60km/h, czyli realne ok 47km/h). Po co miał zrzucać 60km/h w dwutonowym aucie, kiedy natężenie ruchu było nijakie, a widoczność z vana pozwalała mu spokojnie patrzeć daleko za punkt zakończenia wyprzedzania? W miejscu w którym zaczęli oboje wyprzedzać widać - uwaga! - drugi koniec wiaduktu. Jeżeli tam nic nie jechało to jakie zagrożenie spowodowali?
Dopierdalasz się o byle co; gdybyś pojechał do jakiegokolwiek miasta zauważyłbyś, że cywilizowani ludzie czasami jeżdżą w taki sposób, kiedy realnie mogą ocenić, iż nie spowodują na drodze żadnego zagrożenia.
Macierewicz byłby dumny, co?
Teraz strzelmy szybką analizę. Ty jedziesz 60, a na mapie widać drogę typowo wiejską, równą jak stół bez terenu zabudowanego, czyli ograniczenie 90km/h (tj ~105km/h na liczniku). Ograniczenie do 50km/h jest z racji wiaduktu, a gość lecący za Tobą nie chciał awaryjnie hamować (Ty jechałeś licznikowe 60km/h, czyli realne ok 47km/h). Po co miał zrzucać 60km/h w dwutonowym aucie, kiedy natężenie ruchu było nijakie, a widoczność z vana pozwalała mu spokojnie patrzeć daleko za punkt zakończenia wyprzedzania? W miejscu w którym zaczęli oboje wyprzedzać widać - uwaga! - drugi koniec wiaduktu. Jeżeli tam nic nie jechało to jakie zagrożenie spowodowali?
Dopierdalasz się o byle co; gdybyś pojechał do jakiegokolwiek miasta zauważyłbyś, że cywilizowani ludzie czasami jeżdżą w taki sposób, kiedy realnie mogą ocenić, iż nie spowodują na drodze żadnego zagrożenia.
Macierewicz byłby dumny, co?
Bolała pizda jak cię wyprzedzali. Nie pozdrawiam.
kilka lat temu była afera o kamerkach samochodowych gdzie milicja chciała ich zakazać, gdyż ludzie nagrywali ich wyczyny i potem wrzucali to do internetu. W tedy wrzucałem na tą zmianę prawa, mówiąc, że ich pojebało ale patrząc na to co się dzieje dziś, kierowcy nagrywają innych kierowców i donoszą na nich, to kurwa wielka szkoda, że jednak tych kamerek nie zakazali...
Ale co... To tyle ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów