Policjanci w genialny sposób skrócili sobie drogę w poszukiwaniu jakiegoś tam przestępcy, który bynajmniej nie brał udziału w tej gonitwie. Algieria.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Bynajmniej, to nie przynajmniej. Kurwa! Bo wychodzi na to, że brał udział.
Argeusz napisał/a:
Szkoda koni.
Słuchaj, ktoś się musiał poświęcić, żeby tym brudsom stała się krzywda. Jak Ci tak bardzo ich szkoda, to napisz na priv wyślę Ci numer konta, który wspiera leczenie tych koni aby mogły znowu powrócić do wyścigu. ( nie bój się, nie wyślę Ci zdjęc swojego kutasa )
Seki napisał/a:
Bynajmniej, to nie przynajmniej. Kurwa! Bo wychodzi na to, że brał udział.
No właśnie idioto OP dobrze napisał.
policyjne ścierwo, mogli poczekać na koniec wyścigu i potem wjechać w tłum brudasów
Tylko koni, tylko koni, tylko koni żal
a co do 'bynajmniej' , to raczej dobrze użył, jako 'wzmocnienie' zaprzeczenia
a co do 'bynajmniej' , to raczej dobrze użył, jako 'wzmocnienie' zaprzeczenia
Seki napisał/a:
ty kurwa debilu...ja pierdole ty sam nie wiesz co to znaczy hahahaha jaki bezmózg o kurwa sam się pojechałeś wiesz o tym ? hahahha kurwa dawno takiego cepa nie widziałem w internetachBynajmniej, to nie przynajmniej. Kurwa! Bo wychodzi na to, że brał udział.
krew sie gotuję
Piszecie a nie wiecie o co chodzi.
Policja rozbiła nielegalne wyścigi po ulicach miasta.
Policja rozbiła nielegalne wyścigi po ulicach miasta.
Co za debil
Tylko nie koniki
Rzeczy nas dotyczy, które mało nas obchodzą
Chyba więcej szczęścia mają
Nie ci co się rodzą, a ci co umierają
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów