Nowy rodzaj wyścigów motocyklowych.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Wkurwia mnie kiedy widze jak inni ludzie się bawią.
szkoda że w polsce nie można jeździć crossem po drodze.
Jebana polska
Można, wymagana jest homologacja, odpowiednie dokumenty, prawo jazdy dostosowane do pojemności, ubezpieczenie i można wyruszać w świat. Ale przecież Polska to jebany kraj i nie można zapierdalać crossem bez homologacji i prawka :/
Można, wymagana jest homologacja, odpowiednie dokumenty, prawo jazdy dostosowane do pojemności, ubezpieczenie i można wyruszać w świat. Ale przecież Polska to jebany kraj i nie można zapierdalać crossem bez homologacji i prawka :/
Czyli nie można, bo aby cross mógł uzyskać polską homologację, musi posiadać oświetlenie, zaś cross z oświetleniem i polską homologacją to hard enduro, nie cross.
uho82 napisał/a:
Widać kto ma chińskie łożyska
akurat tutaj łożyska nie mają nic do gadania(chyba że są uwalone)
najwięcej strat jest na amorach i oponach typu terenowego
@up
Pierdolisz. Najwięcej strat mają z oporu powietrza, a nie toczenia.
Pierdolisz. Najwięcej strat mają z oporu powietrza, a nie toczenia.
To nie lepiej się ścigać na hijajnodze albo na rowerze?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów