📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
~Halman napisał/a:
Wygrał czarny...
Halman, Antifa z BLM już jada cie ukrzyżować.
Double kill
Fundusze szofer w dużym
Fundusze szofer w dużym
Jak widać na powyższym filmiku to wszystko wina drzew - powycinać wszystkie drzewa przy drogach!
Dokładnie. Tirówka odjebała manewr choćby na własnej działce sobie jeździł.
Ps. Do głupich chujów wyżej - skrajnie lewo to wy macie najebane w głowach. Facet robi taki łuk bo by nie złamał się takim zestawem w parking...
Włączył awaryjne, toczył się sygnalizując że podobny manewr odpierdoli. I jestem definitywnie za tym, żeby mu chuja zrobili za ten manerw, bo wina jest tych dwóch pajaców co zapierdalają przez miasto.
Ps. Do głupich chujów wyżej - skrajnie lewo to wy macie najebane w głowach. Facet robi taki łuk bo by nie złamał się takim zestawem w parking...
Włączył awaryjne, toczył się sygnalizując że podobny manewr odpierdoli. I jestem definitywnie za tym, żeby mu chuja zrobili za ten manerw, bo wina jest tych dwóch pajaców co zapierdalają przez miasto.
Jokerd napisał/a:
Rasizm, zajechał czarnemu.
Włączył awaryjne, toczył się sygnalizując że podobny manewr odpierdoli..
Po drugie zapierdalanie w miescie z taka predkoscia powinno byc karane jak proba zabojstwa.
jakubczyk1985 napisał/a:
Nie skręca się z lewego skrajnego w prawo
A za jakiego dzbanie ma skręcić?
Z prawego? On nie ma 3 metrów.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów