📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Ja pierdole, ale ludzie to sa cipy, chcial zaszpanowac, wyskoczyl te 10 sekund wczesniej, wypierdolil na pysk i lezy
Pufcik napisał/a:
Chciał wysiąść szybciej, nie wyszło.
Skąd wiesz co chciał zrobić ? może o to mu właśnie chodziło
Dobrze, że z dobrej strony przynajmniej...
Toż to "Uerdinger Schienenbus" Pomyśleć, że to niemieckie "dzieło"...
Wyskakując z pociągu należy się odbić w przeciwną stronę do ruchu. W ten sposób prędkość skoczka względem ziemi jest równa różnicy prędkości pociągu i prędkości odbicia. Jeśli skaczesz do przodu, to prędkości się dodają.
Z filmiku wysnuwam wniosek, że skoczek nie uważał na lekcji fizyki.
Z filmiku wysnuwam wniosek, że skoczek nie uważał na lekcji fizyki.
@a może naoglądał sie filmów holywódzkich ? Tam sie robi takie rzeczy, np bekarty wojny film to dopiero gowno przeciez niemcy by rozwalili cala ameryka wiesz co powiedzial feldmarszalek Rommel?Gdy bym ja byl na ich miejscu wygrał bym tą wojne w 2 tygodnie,-podczas D-day1944 tak powiedzial.
István Báthory napisał/a:
Skąd wiesz co chciał zrobić ? może o to mu właśnie chodziło
no właśnie, bułgarskiego jackassa nagrywali
albo uciekał przed kobuchami
Właśnie wyszło idealnie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów