Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
System katapulty zadziałal jak należy. Nie ważne, że nikt go nie montował do auta.
Pięknie sobie c🤬j wysiadł, tylko nie miał papieru, żeby sobie dupę podetrzeć.
Ale combo zaj🤬 wyj🤬 w drzewo na prostej drodze dodatkowo w policyjny radiowóz a na koniec wisienka na torcie nie miał zapiętych pasów bezpieczeństwa bo wyleciał oknem z boku a i jeszcze jest czarny

wojtas09999 napisał/a:
Ale combo zaj***ł wyj***ł w drzewo na prostej drodze dodatkowo w policyjny radiowóz a na koniec wisienka na torcie nie miał zapiętych pasów bezpieczeństwa bo wyleciał oknem z boku a i jeszcze jest czarny
Zawsze opowiadasz na głos to, co wszyscy widzieli na filmie?
Żeby zrozumieć, czy jest inny powód?
;>
SkoPio1 napisał/a:
Zawsze opowiadasz na głos to, co wszyscy widzieli na filmie?
Żeby zrozumieć, czy jest inny powód?
;>
Nie masz się kogo czepiać tylko dzieciaka?
W czerwcu dopiero 30 lat kończy....
Tak się zastanawiam, gdyby miał pasy i został w samochodzie, to te drzewo by go w tej sytuacji nie zgniotło?
Mamy w Polsce 38 milionów specjalistów w każdej dziedzinie, może niech któryś się wypowie
Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
Mamy w Polsce 38 milionów specjalistów w każdej dziedzinie, może niech któryś się wypowie

podpis użytkownika
Nie oszukujmy się, mamy III Wojnę Światową.Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
Geraldinio napisał/a:
Tak się zastanawiam, gdyby miał pasy i został w samochodzie, to te drzewo by go w tej sytuacji nie zgniotło?
Nie. Nie dziękuj. Nie ma za co.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie