No i Władek wkurwił pana szoferaka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a później "z niewyjaśnionych przyczyn starszy mężczyzna znalazł się na środku szosy i zmarł z powodu zamarznięcia".
widzieliście tego jednorożca na poboczu ? władek wiedział co się święci.
No i co z tego ze by zamarzł, jak ktoś sie lituje nad skurwielem to zapraszam na komentarze na onecie. Napierdolił sie, dym robi to nikt go kurwa kłaść do łóżeczka w ciepłej piżamce nie będzie, kurwa
Z gównem nie mozna sie bawic, bo sie jeszcze mozna pobrudzić. Obornikiem sie przerzuca, a nie ładnie kładzie i ręką pogłaszcze żeby ładnie było.
ha! w końcu i ja mogę się pochwalić że coś z mojego miasta było na sadisticu,co nie zmienia faktu że film slaby
Stare PRL-lowskie ścierwo niech oni wyginą błagam...
A wtedy wszyscy wstali i zaczęli... robić kierowcy laskę. Dobranoc
Nie wiem jak Wy, ale ja tam słyszę głos Ibisza
moja trasa Konin - Rychwał he he pozdro dla kierowcy !!!
Kurwa nie ma litości dla Skurwysynów!
P.S.
Kiedyś pracowałem jako barman to jak zamykaliśmy knajpę a ktoś spał najebany przy stoliku to się go wyprowadzało przed knajpę i tam zostawiało. A śmiesznie było gdy to była zima i -15C to goście zasypiali przed wejściem... I co Kurwa miałem ich brać do siebie do domu?! pffffff
P.S.
Kiedyś pracowałem jako barman to jak zamykaliśmy knajpę a ktoś spał najebany przy stoliku to się go wyprowadzało przed knajpę i tam zostawiało. A śmiesznie było gdy to była zima i -15C to goście zasypiali przed wejściem... I co Kurwa miałem ich brać do siebie do domu?! pffffff
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów