📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jak byłem nastolatkiem to wyskakiwaliśmy z pociągu w podwarszawskim Rembertowie. Z tą różnicą że skakaliśmy na piasek i pociąg jechał wolniej....
Proceder miał miejsce ze 3 lata aż w końcu jeden typ od nas połamał sobie oba obojczyki i matka musiała mu dupe i chuja przez 2 miesiace myć....
Proceder miał miejsce ze 3 lata aż w końcu jeden typ od nas połamał sobie oba obojczyki i matka musiała mu dupe i chuja przez 2 miesiace myć....
jacek44 napisał/a:
W Indiach pociągi pospieszne zatrzymują się tylko na stacjach końcowych.
Zawsze można pomóc ręcznym hamulcem...
Lukiluki2 napisał/a:
To brudas z Indii. Czego się spodziewałeś? W głowie gówno zamiast mózgu
a w żyłach ganges zamiast krwi
AndrzejDuuupa napisał/a:
TY szczególnie w wojsku byłeś akurat.
Sulechów, Opole, Brzeg (maciezysta)
AndrzejDuuupa napisał/a:
TY szczególnie w wojsku byłeś akurat.
Był nie był... wysiadałem tak raz i tez będąc w wojsku tylko kilka lat wcześniej. Tylko robiłem to w zimie. Śniegu było dojebane i komunikacja umarła. Przepustka krótka i padło na pocig, który przelatywał przezz moje nienajblizsze okolice i w dodatku nie zatrzymywał się, na tym zadupiu. Jako, ze nie uśmiechało mi się dymać z buta ponad 40 km w środku nocy, to wybrałem opcję ze skokiem. Pociąg szybko nie jechał ze względu na zalegający śnieg, to patrzyłem aby tylko w słupa lub krzaki się nie wjebać. Cała reszta zła nie była. Pomijajac te prawie 20 km w głebokim śniegu, ale w tamtym okresie śnieg, błoto czy inne gówno, to był jeden chuj więc pałatka przez grzbiet, rurka na psy i kierunek dom. Zadna filozofia...dzień jak codzień w tamtym okresie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów