📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
16 sekundowy film ładujący się minutę...
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Za 10 minut wracam i oglądam zbuforowany filmik
Za 10 minut wracam i oglądam zbuforowany filmik
Tyle sucharów dawałeś, że nawet internet się zbuntował i spowolnił, byś tego więcej nie robił, bo go męczysz
I ty masz chujową robotę ?
Ale macie chujowe kompy. Mój laptop HP EliteBook 8440p daje radę wszędzie gdzie widać komentarze, że chomik w serwerowni padł. Jakie Wy macie komputery, że tak was muli?
Jeleniowski napisał/a:
Ale macie chujowe kompy. Mój laptop HP EliteBook 8440p daje radę wszędzie gdzie widać komentarze, że chomik w serwerowni padł. Jakie Wy macie komputery, że tak was muli?
Co ma komputer do wielkości pliku i prędkości łącz?
Ja mam wiatrak pod usb i jakoś się nie chwalę.
Jedyny mądry pomysł w takiej sytuacji, to wrzucić do tej kuwety:
Kurwa co to w 4k 60fps nagrane?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów