a potem , o jo joj
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
rozchodzi to......a może i nie
Pierwszy! Wygrał skubany.
Ja mu współczuję. Teraz same problemy. Dochodzenie. Rozmowy z ubezpieczycielem. Czy zachowano procedury, oznakowania. Aha, cały czas mam na myśli kapitana.
Przejebane.... teraz na tej dziczy se wyobraźta taki uraz doznać... do najbliższego szpitala, motorówką 4 godziny jak się nic nie zesra... świadomość i wiedza krajan taka, że w najlepszym przypadku Cię solą posypią żeby zakażenie nie poszło... chłopka wrzucili do łódki bo pewnie nie pizdnęła żadna tętnica, bo potrafię sobie wyobrazić, że kilkanaście minut jak nie kilkadziesiąt zanim się zebrali do tej motorówki ... ludzie nie wiedzieli co robić... tłum to się zastanawiał czy po chuju auta wyprowadzać... a wydaje mi się, że to nie było kozaczenie, że pierwszy... tylko obsługa i wypadek przy pracy. Przejebana sytuacja.... współczuję chłopu, bo nawet jak się z tego wykaraska i nie drwiąc z lokalnych lekarzy ale potrafię sobie, wyobrazić poziom opieki medycznej dla biedoty (bo bogole jak wszędzie, dostaną helikopter i prywatnego ichniejszego profesora Religę)... a bieda to ma zawsze kurwa przejebane. ZAWSZE I WSZĘDZIE!!!!
wskoczyl jeden wyskoczyło dwóch
Przyjął prom na klatę
bercisko napisał/a:
Ja mu współczuję. Teraz same problemy. Dochodzenie. Rozmowy z ubezpieczycielem. Czy zachowano procedury, oznakowania. Aha, cały czas mam na myśli kapitana.
Czy miał kask, i rękawiczki.
Teraz musi się nauczyć chodzić na rękach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów