📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
nie wiem dlaczego, ale jakoś to co słyszę kojarzy mi się z the big lebowski....
adrian2 napisał/a:
a gdzie do kurwy nędzy akcja z użyciem bejsbola!?
a gdzie masz "do kurwy nędzy" napisane, że bejsbol został użyty?
jest krew na chodniku bedzie hard
P@N K@C napisał/a:
a gdzie masz "do kurwy nędzy" napisane, że bejsbol został użyty?
Skoro zostało napisane że "nawet bejsbol jest" to po samej treści mogę wnioskować że został użyty. Skoro "jest" czyli odegrał tam jaką rolę, więc został użyty.
No, jak spuszczona woda z węża to powinno być spokojniej.
Jeszcze ze płot będzie płacił.
Co za urwa palanty, pobić ostro gościa za 45 groszy... Nie mam pytań.
adrian2 napisał/a:
Skoro "jest" czyli odegrał tam jaką rolę, więc został użyty.
Idąc dalej tym tokiem rozumowania... jeżeli w Twojej parafii "jest" ksiądz, to znaczy że odegrał on jakąś role, więc zostałeś użyty?
Z butów wydziera!
p.s. koleś na końcu przypomina mi Dr hab.inż. Artura Bluma
p.s. koleś na końcu przypomina mi Dr hab.inż. Artura Bluma
Ja pierdole kolejny filmik "panoramiczny" inaczej, jak mnie to wkurwia -.-" . . .
Myślę, że filmik powinieneś opisać, ,,nawet płot jest ", ,,lub nawet podjazd jest "
Rzadko się loguje, ale kiedy to robię to po to żeby postawić naprawdę zasłużony browar, albo żeby napisać komentarz do epickiego gówna.
To nie jest epickie gówno jest wpierdol jest krew i tak dalej, wszystko ok przeciętny film na sadolu. Tylko nie wiem po jaki chuj podpisałeś bejsbol też jest skoro on tam się pojawia przez 1,5 sekundy. Żeby oglądalność zwiększyć ? Czy o co chodziło ? Płot czy buty odgrywają tam większą rolę, nawet telefon kurwa który leży na ziemi jest dłużej w kadrze.
Rzadko się loguje, ale kiedy to robię to po to żeby postawić naprawdę zasłużony browar, albo żeby napisać komentarz do epickiego gówna.
To nie jest epickie gówno jest wpierdol jest krew i tak dalej, wszystko ok przeciętny film na sadolu. Tylko nie wiem po jaki chuj podpisałeś bejsbol też jest skoro on tam się pojawia przez 1,5 sekundy. Żeby oglądalność zwiększyć ? Czy o co chodziło ? Płot czy buty odgrywają tam większą rolę, nawet telefon kurwa który leży na ziemi jest dłużej w kadrze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów