uwaga! zero flaków, krwi, kału, rzygania, kobiet z penisami, fetyszu pierdzenia, przemocy, patologii, murzynek nakurwiających się po ryju, złamań, dzieci z downem, nieudolnych grubasów, potrąceń, upadków, hyców o podłogi, pierdolenia o rządzie, koków spoków, cycków, dymających się zwierząt, krajobrazów kręconych gopro, wypadków drogowych, sportu, gwiazd telewizji, kotów paczających, dzików zajebujących i reksiów szarpiących szynkę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
1:35 cygan się uczy
Pener, w końcu zrobiłeś coś dobrze. Gońcie się wstrętne ryje jak wam się nie podoba.
Edvard Grieg - Morgenstimmung zapętlona część w jakiejś innej tonacji
Hmm.. widywałam już podobne akcje, ale jeszcze nigdy reakcja otoczenia nie była tak pozytywna.
Aktualnie do filharmonii nikomu nie chce się chodzić ,więc nic dziwnego, że orkiestra się przenosi do metra ;P Swoją drogą mogli by zagrać coś własnego, aczkolwiek chciałem ostatnio znaleźć ten kawałek, tylko nie wiedziałem jak się nazywa, więc dobrze się złożyło
specodhec341
To, że na coś potrzeba wiele czasu wcale nie robi z tego automatyczne czegoś interesującego. Jak podliczysz cały czas jaki spędziłeś w życiu np. na jedzenie to też wyjdzie ci sporo, a jednak nie będzie w tym nic ekscytującego. Tak że, twoje argumenty można o kant dupy potłuc
specodhec341
To, że na coś potrzeba wiele czasu wcale nie robi z tego automatyczne czegoś interesującego. Jak podliczysz cały czas jaki spędziłeś w życiu np. na jedzenie to też wyjdzie ci sporo, a jednak nie będzie w tym nic ekscytującego. Tak że, twoje argumenty można o kant dupy potłuc
Arabka w 2:16 minucie filmiku, sprawiła, że z niecierpliwością oczekiwałem rozrywkowego finału.
A my mamy tylko cyganów z akordeonem ...
Cytat:
I da się rano wysiąść z metra z uśmiechniętym ryjem!
W Polsce raczej o to trudno by było
@jpdl
No cóż, mnie bardziej chodziło o to, że jest to wartościowe (interesujące też, ale nic na siłę, bo naprawdę zależy od gustu). Mam nadzieję, że nieco rozjaśniłem i o kant dupy się nie potłucze tak łatwo.
No cóż, mnie bardziej chodziło o to, że jest to wartościowe (interesujące też, ale nic na siłę, bo naprawdę zależy od gustu). Mam nadzieję, że nieco rozjaśniłem i o kant dupy się nie potłucze tak łatwo.
No! Trzymaj Pener piwo za sam opis Jako sadysta nie mogę przyznać że świetny filmik: fajnie wymyślony flashmob i z doskonale zagranym utworem, bo wyjdę na pedała. Więc piwo tYlko za bardzo dobry opis masz
dyabeu696 napisał/a:
Jako sadysta nie mogę przyznać że świetny filmik: fajnie wymyślony flashmob i z doskonale zagranym utworem, bo wyjdę na pedała.
Przejmujesz się tym co obce osoby z internetu sobie pomyślą o Tobie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów