📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Farmerski to Ty jesteś.
Jak nie wiesz co to pneumatyczne zawieszenie czy Air Ride to zachowaj swoje poglądy dla siebie.
Jak nie wiesz co to pneumatyczne zawieszenie czy Air Ride to zachowaj swoje poglądy dla siebie.
powiało grozą...
Cytat:
No może i nie wiem i co z tego? Nie muszę wszystkiego wiedzieć zwłaszcza że nie jestem fanem motoryzacji. Dla mnie to wygląda idiotycznie.
Jak nie umiesz się wyluzować na portalu humoru gdzie opisy nie muszą mieć nic wspólnego ze stanem faktycznym zamieszczanych tu materiałów i nie rozumiesz ironii to się zastrzel ulżysz wszystkim innym.
Na marginesie, dobrze, żęby opisy jednak były, takie, żeby potem dało się to znaleźć w wyszukiwaniu
clio napisał/a:
Farmerski to Ty jesteś.
Ło kurwa może clio ma takie w clio i go zabolało..
Cytat:
Coś na styl low-ridera, tylko w low-riderach lepiej to wygląda
Oj tam oj tam, czepiasz się. Kierowali się fantazją.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów